Nazarlık Diyorum Yine

[OTE=osscan;972373]Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasin.[/QUOTE]
Teşekkür Ederim
Geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür Ederim Kanka
Geçmiş olsun Serhan'ım durum vaziyet tam nazar boncukluk Allah beterinden esirgesin,o gara jantlardan ne zaman kurtuluyorsun bu arada hihi
Teşekkür Ederim Abim Gara Jantlar Kışlık Lastik İçin Takılı Yazlıklar Çelik Jant :)
Kardeşim geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..

Teşekkür Ederim Abim

Geçmiş olsun Serhan. Allah beterinden esirgesin kardeşim.

Geçmiş olsun. Biraz anlayışlı olmaktan zarar gelmez. 3 ay öncede sitede 2000 civic arka tampona sürttürmüştü. Tabi sürttürmüş kendisi akşam geldi kapıyı çaldı benim haberim yok haftasonu. Anlattı böyle böyle yaptırayım. İndik aşağıya baktım önemli birşey değil ön tamponun boyası çıkmış benim tampona. Aldım bezi sildim ufak birşey kaldı iz. Zaten tamponda ufak çizikler var. Benim arada birşey yok dedim gerek yok zaten çizik vardı arka tampon da helal olsun dedim ısrar etti. Gerek olsa yaptır diyecektim ama biraz fırsatçılık olurdu. Onun ön tampon düşmüş ama masraf yaptı diye biliyorum.

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, kollasın. Sana bir şey olmasın..:eyv

geçmiş olsun, aranızda anlaşmanın güzel

artık insanlar az maddi hasarlı kazalarda evrak ve tramer kaydıyla uğraşmak yerine anlaşma yoluna gidiyor. bide trafik sigortasının kusurlu kişiden masrafı geri isteme işi iyice etkili oldu

Geri