Önceki akşam eve dönerken AVM nin birine uğradık bayada kalabalıktı ortam arabada baya göz alıcıydı yenide yıkamışımkı görme gitsin...Millet yığıldı başına neyse çıktık geliyoruz hızımda 100 km civarıydı havaalanı yolunda tamda bu mevzuyu konuşuyoduk arkadaş arabaya nazar değiyo demesiyle önüme köpek fırladı sağa kırdık kurtardık derken peşine bitane daha ama ıkincisi onun kadar şanslı olamadı vurduk köpeğe bayada büyük bişeydi zaten vurmamla can vermesi bir olmuş hayvanın yadigar nazarlara geldi anlıyacağınız arabadan ınmek bile istemedim dedim benim farlar gitti görmek istemedim o tabloyu sonra açtım gözümü farlar yanıyo indik neyse ön karlık 3 parça olmuş tampon hafiften eğilmiş lastiği kopmuş plaka yok ortalıkta sınyalın biri kırık gündüz farlarımında bitanesi sizlere ömür çok şükürki ne farlarda nede kaportada bişey yok allah beterinden korudu polis falan geldi köpeği çektık kenara topladık malzemeyi gelirken ustamı aradım sabaha karlığı hazırladı ön tamponu değiştirdik sabah ön değişti madem arkada değişsin dedik ıkısıde elden geçti sinyal taktık yarın karlık boyanıp yenı gunduz farları monte edicem allah kimsenın başına vermesin diyorum aman dikkat edelim millet.... kaza anındakı fotoları eklemıycem pek iç acıcı değil