Nazara geldik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tx_61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tekrardan çok geçmiş olsun insanın canı sıkılmayacak gibi değil Kasko halledecekse orjinal tampon takılması en güzeli gerçekten :eyv
6 yıldır kaskoya para ödüyoruz işe yarasın ;) orjinal parca biraz tuzlu .. zaten bakımıda gelmişti tam gönderdim aracı bakıma ..

Geçmiş olsun. Nazar deyip geçmemek lazım. Normalde batıl inancım yoktur ama nedense nazara biraz inanıyorum.

Çok geçmiş olsun, Allahım beterinden korusun, kollasın..

Geçmiş olsun.

Geçmiş yüksek hızda köpeğe vurmak çok riskli köpeklerin kemiği kaya kadar sert oldugunu duymuştum. 2013 yılında fluence ile memlekete giderken 90-100 gibi hızla gece 3 civarında köpeğe vurduk ön tampon oldugu gibi asagıya inip dağılmıştı gece yarısı kırşehir civarındaydık mecbur ip ile bagladık yolumuza devam etmiştik:)

çok geçmiş olsun öncelikle, köpeğe çarpma da araçlar ciddi hasarlar alabiliyolar golf6 lar ilk cıktığında bi müşterimiz çarpmıştı ön airbagler açılmıştı siz yine ucuz atlatmışsınız allah beterinden sakınsın çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun kardeşim,Allah beterinden korusun..Varsın olsun gelsin tampona,radyatöre vs.Sizlere birşey olmasın..Tekrar geçmiş olsun..

sana geçmiş olsun köpeğe de acil şifalar kardeşim :)

Çok çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun.

Geri