Nasıl Dolandırıldığımı Anlatmak İstiyorum.

Geçmiş olsun. Tam da bu tarz sıkıntılar nedeniyle sıfır araç almak zorunda kaldım.

Teşekkürler arkadaslar.

Geçmiş olsun kardeşim...
3. şahısların ismini vermek bunu yazan kişiyi bağlar bu yüzden isim vermende sıkıntı yok...

Ustaya katılıyorum ve bu tür ticaret ahlakından yoksun kişilerin isimini vermenin gerektiğini düşünüyorum. Forumdaki arkadaşlardan birinin daha canını yakmasını istemem.
Bu konuya ek olarak Denizli üçüncü sanayisinden uzak durun derim. Arada nadir iyi esnaflar vardır ama kurunun yanında yaşda yanar.

Çok büyük geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, ne yazık ki günümüzde işini hakkı ile yapan, yaptığı işin bedelini hak ettiği gibi alan ustalar çok az kaldı.

Aralarında var iyileride vardaaaa onlara denk gelmek öyle zorki böyle kazandıkları para nasıl boğazlarından geçiyor bunların çoluk çocuklarına yedirirler işte bunu hiç anlayamadım artık anlamakta istemiyorum zaten benden uzak Allah'a yakın olsunlar.....geçmiş olsun arkadaş.

Aracınızı kesinlikle servis hariç sanayide bırakıp gitmeyin bunu hep söylüyorum. Aracınınızın orjinal parçalarını bile yürütür bu kansızlar. Geçmiş olsun inşallah onun audisinden fazlasıyla çıkar bu yaptıkları. :@

Aracınızı kesinlikle servis hariç sanayide bırakıp gitmeyin bunu hep söylüyorum. Aracınınızın orjinal parçalarını bile yürütür bu kansızlar. Geçmiş olsun inşallah onun audisinden fazlasıyla çıkar bu yaptıkları. :@

Haklısınız ama her zaman buna vakit olmuyor maalesef.

Hepinize teşekkür ederim.

Geçmiş olsun kardeşim üzücü bir o kadarda sinir bozucu bir durum

​geçmiş olsun kardeşim. Ödediğin paradan çok daha fazladı ondan çıkar. Allaha havale et boşver.

Geçmiş olsun benimde başıma aynı gaz olayı geldi forumda da mevcut adam enjektörler dedi yenisini taktı olmadı sonra az kaldı benim beynide değiştirecekti başka dükkana geçtim 20 tl ye halloldu ..
Herkes usta ama herkes hakkıyla çalışan emek veripte emeğinin karşılığını alan ustalar değil ..

Geri