napıyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana göre,Megane HB 3 daha iyi,özellikle Yurtdışından gelenleri tavsiye ederim...:eyv

ÜYE TANITIMLARI

dolusunu alcaz ama cok hafif araba diyorlar git onun yerine jetta al diyolar

dolusunu alcaz ama cok hafif araba diyorlar git onun yerine jetta al diyolar
hafif mi :D herkesin dediğini dinlememenizi tavsiye ederim çünkü insanlar bir şey söylemek için konuşur oldular siz çok iyi bir forumdasınız kullanan abilerim yardımcı olurlar size :eyv aynı motor değerlerine sahip olan jetta da var aynı lüksü,konforu,performansı size yaşatır mı bilemem fakat forumda ikisinin karşılaştırmasını okumuştum fluence her konuda üstünlük göstermişti seçim sizin...

karar öcelikle sizin gidip deneyin

en kestirmesi gidip her iki arac ile deneme sürüşü yapmak içinize sineni almak :)

jetta fluencenin özelliklerinin yanında yetersiz kalmıstır. bu yapılan testlerin sonucudur.. bu acıklama sitede mevcuttur.

ben hyundai hastasıyım adamlar yapıyorlar, elentraya bir bak bence

yapıyolar ama satamıyorlar :D sadece yapıyolar okadar :D
yapıyorlarda dizelini yapamamışlar mı acaba :D hyundai müdürü tanıtımda açıklama yapıyor spiker soruyo efendim bu kadar iddalı bir model ortaya çıkartıyosunuz niye dizel motor seçeneği yok araçta müdür düşünüyo düşünüyo ve cevap veriyor işte efendim farklı bir araç tasarladık zaten ülkemizde dizel ve benzin aynı seviyede fiyatları çoğu kimsede yılda 30 bin km yapmıyo yok efendim aynı hesaba tekabül eder saydı saydı durdu :D :D

Geri