MyRenault

servise gelin çağrısı çıkıyor mu bunda?

servise gelin çağrısı çıkıyor mu bunda?

yetkili servisi seçip randevu talep edebiliyorsunuz. seçmiş olduğunuz servis sizi arıyor.
Myrenault'un bence en büyük eksiği, yetkili servislerde yapılan işlemlerde bu platforma işlense çok güzel olacak. Aracımıza bakımda ne gibi işlemler yapıldığını internet olan her yerden takip edebiliriz buı sayede diye düşünüyorum.

Bir sonraki bakimda neler yapilacagi falan yaziyor. Birde cozemedigim bir olay daha var. My renaultta aracin km si sürekli guncelleniyor. Nasil yapiyorlar bunu hala anlayamadim :soru

Ben de haritada aracın bulunduğu yer de gösteriliyor. Tahminim bunun için r-link internet bağlantısı kullanılıyor.

Bir sonraki bakimda neler yapilacagi falan yaziyor. Birde cozemedigim bir olay daha var. My renaultta aracin km si sürekli guncelleniyor. Nasil yapiyorlar bunu hala anlayamadim :soru

aracınızın km sini dışında yıllık yaptığınız km de giriyorsunuz ya. o km değerine göre günlük ortalama değerince km güncelliyor sistem. Buda benim tahminim.

Ben de haritada aracın bulunduÄŸu yer de gösteriliyor. Tahminim bunun için r-link internet baÄŸlantısı kullanılıyor.

clio connect değil mi aracınız

Geri