Müzik Konusunda bilgilendirme

Bazı arkadaşlar yanlış bilgi vermiş, bende 4 ayrı klasör var, şarkıların hepsini arka arkaya gösteriyor, ayrı klasörde olmasıyla alakası yok.
Benim eski arabada başıma gelmişti, başka şarkılarla dene olduğunu göreceksin. Bilgisayarda hepsi .mp3 gösteriyordu ama arabada çalmıyordu, tek tek şarkı silip denedim birkaçını silince düzeldi.
hocam şimdi nedir net olarak çözümü bu işin.

​uzun lafın kısası klasorlerin tumunu kaldırıp sarkıları klasor olmaksızın flahsa atıcaksın

​uzun lafın kısası klasorlerin tumunu kaldırıp sarkıları klasor olmaksızın flahsa atıcaksın
yok abi ya o da çözmüyor bu sorunu defalarca denedim bi problem var ama ne bulmaya calısıyorum gidip yeni flash alsam sorun değişir mi onu da bilmiyorum hala araştırmadayım.

hocam şimdi nedir net olarak çözümü bu işin.
Bilgisayarda bak, bazıları .m3u bazıları da .mp3 uzantılıdır muhtemelen. Sen bunları bilgisayarda çalabiliyorsun ama araba çalmıyor işte. Aslında iki format da mp3 sonuçta ama farklı algılıyor. Bendeki problem bu şekildeydi.

benim sorun çözülmüştür oh be rahatladım ya :) herkese teşekkürler :eyv

Gözaydınlar olsun o zaman:eyv

benim sorun çözülmüştür oh be rahatladım ya :) herkese teşekkürler :eyv
gözün aydın kardeş nasıl çözdün?

flash ı formatladım bi güzel sonra da http://www.renaultfanclub.com/clio-...teminin-kalitesinden-memnun-degilmisiniz.html burda kubilay abinin verdiği programda mp3 leri 128 kb ye çevirip attım flash a herhangi bir problem kalmadı. belki 192 de de bir problem yaratmayabilir ama 128 de sorun yok bende öyle kullanmayı tercih ettim. bi de flash ı takınca sagda çıkan rakam mp3 sayısı değil ona dikkat edin o sayfa sayısı onu 3 ile çarpın toplam sayıyı bulursunuz.*ebc23

flash ı formatladım bi güzel sonra da http://www.renaultfanclub.com/clio-...teminin-kalitesinden-memnun-degilmisiniz.html burda kubilay abinin verdiği programda mp3 leri 128 kb ye çevirip attım flash a herhangi bir problem kalmadı. belki 192 de de bir problem yaratmayabilir ama 128 de sorun yok bende öyle kullanmayı tercih ettim. bi de flash ı takınca sagda çıkan rakam mp3 sayısı değil ona dikkat edin o sayfa sayısı onu 3 ile çarpın toplam sayıyı bulursunuz.*ebc23
eyvallah sağolasın kardeş bende deneyeceğim ilk fırsatta ilgin için teşekkür ederim :)

Geri