Mutlaka Okuyun

Yaşlanıyormuyuz ne, harbiden yazdıklarının %99'nu bizde yaptık yaşadık. Geleceği gördükçe, geçmişimi özlüyorum.

duygulandım valla bende bu nesildenim.

Siz hepiniz ben tek :D Taso oynayak mı kökülünce ağlamayın :D Kapçığın hangisi bakıyım? (favori misket) :D

Mazi daha güzeldi...

sokakta maç yapardık gazozuna paramız az olduğu için bardak alamazdık herkes birer fırt çekerdi.
yenen takımda, yenılen takımda içerdi 2,5 lt gazoz 14 kişinin ağzına değerdi .
Kimse bize PAYLAŞMAYI VE KARDEŞLİĞİ ÖĞRETMESİN

sokakta maç yapardık gazozuna paramız az olduğu için bardak alamazdık herkes birer fırt çekerdi.
yenen takımda, yenılen takımda içerdi 2,5 lt gazoz 14 kişinin ağzına değerdi .
Kimse bize PAYLAŞMAYI VE KARDEŞLİĞİ ÖĞRETMESİN

Şimdiki gençlik PES oynuyor

çok güzel anlatılmış :eyv 5 yaşındayken, aynı katta yan komşumuzun oğlu ve ben, aynı yaştayız, sadece birbirimizin evlerine gidebiliyoruz. ben diyorum onlardayım, o diyor çiğdemlerdeyiz, ayağımıza geçirmişiz büyüklerin ayakkabılarından -o anda ne bulduysak yani gözümüzün önünde- şap şap aşağı inen sokağa inen tipleriz. veee... balkondan bakan rahmetli anneanne önce algılayamaz, sonra birden çığlık ne işiniz var sizin sokaktaaa!!! :D

şimdi... yeğenim annesi-babası gezelim diyince bile evde kalalım, çıkmayalım diyor. birçok çocukta da durum aynı... çocuklarda da değil ki kabahat, çağın ve bizim toplum bilincimizin tabii ki imkansızlıkların da sorunu... eskiden sokakta geçerdi bizim ömrümüz, ona göre kaslarımız kuvvetliydi, hem aktiftik, yorulma eşiğimiz çok yüksekti.

bu çocuklar pc-tv başında büyüyor, parka gidebilme sayısı, kreşte, okulda koşturma imkanları kısıtlı, büyükannelerinden daha çabuk yorulan ufaklık dolu etraf...

Çok güzel olmuş. Okudukça hepsini yaptığımız aklımıza geliyor. :)

O tasolarımı annem güne gelen arkadaşının çocuğuna verdiğini söyleyince saatlerce ağladığımı bilirim. Annem üzülmesin diye anneme uykum geldi deyip gizlice odamda ağlamıştım. :)

Bunların hepsini yaşadım ve asla yaşayamayacak olan çocuklarda eksiklik olarak kalacaktır.

oldumu gece gece şimdi yav... yasım yıne çok yok ama şimdiki çocuklara bakınca uzuluyorum .... sabahın korunde kalkardık elımızde mısket akşama kadar ucurtma yapardık... saatlerce futbol falan.... şimdi bilgisayar basında falan ne bileyim...

Geri