7 Tem 2011 #11 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 31 cehennemli' Alıntı: bu laguna farı mı?? Genişletmek için tıkla ... Evet abi
8 Tem 2011 #12 cehennemli Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 384 Tepkime puanı 0 Puanları 0 yakışmış ama, kaput uzatmış inceden bide ön panjur yaptırmış, tatlı olmuş.. biraz daha agresif bir görüntüsü olmuş aracın... sevdim... ama çamurluklara ne yapmış acep? yanlar uyuyor mu? yoksa orayada bir müdahalede bulunmuş mu merak ettim doğrusu...
yakışmış ama, kaput uzatmış inceden bide ön panjur yaptırmış, tatlı olmuş.. biraz daha agresif bir görüntüsü olmuş aracın... sevdim... ama çamurluklara ne yapmış acep? yanlar uyuyor mu? yoksa orayada bir müdahalede bulunmuş mu merak ettim doğrusu...
8 Tem 2011 #13 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 31 Zaten içlerinde ki Renaulta sadık kalınarak yapılan bu , çamurluk kolaydır bence fiberciler rahatlıkla yapabilir ...
Zaten içlerinde ki Renaulta sadık kalınarak yapılan bu , çamurluk kolaydır bence fiberciler rahatlıkla yapabilir ...
8 Tem 2011 #14 borakia Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 274 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Güzelim arabaları niye böyle yapıyorlar anlamıyorum.
8 Tem 2011 #15 019 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ocak 2011 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bence de fazla abartmaya gerek yok bir kaç değişikle sade ve hoş bi görüntü alıabilirsn bende tabi ben sade yapılandan yanayım
bence de fazla abartmaya gerek yok bir kaç değişikle sade ve hoş bi görüntü alıabilirsn bende tabi ben sade yapılandan yanayım