Serhanım her yerde magazinler seni yakalıyor ne iş kardeş hehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam Arabayı Yem Niyetine Atıyor Ortaya Ama Bizi Canlı Canlı Yaklamayı İyi Biliyor Onu Geçtim Bu Adam Resmen Beni Takip EdiyorAdam uyanık kendisi park halinde yakalanıyo başkalarını canlı olarak yakalıyor.hehe
Serhanım her yerde magazinler seni yakalıyor ne iş kardeş hehe
Adam Arabayı Yem Niyetine Atıyor Ortaya Ama Bizi Canlı Canlı Yaklamayı İyi Biliyor Onu Geçtim Bu Adam Resmen Beni Takip Ediyor
paşam seni takip etsem pembe boxerlı fotoğraflarını çoktan vermiştim sanal aleme şu an için yastıklardan hareketle renk tahmini yapıyorum ama... yine de fazla çıkma karşıma, bilirsin acımam
Vay Arkadaş Adam Paparazi Gibi Peşimde Dolaşıyor Resmen Bu Gün Bir Hayli Yorucu Geçti İşyerinde Metrobüsede İş Dönüşü Zincirlikuyudan Bindiğimde Yer Yakalama Şansım Oluyor Yorgunluktan Metrobüste Beşik Gibi Geldi Güzel Bir Uyku Çekmişim Toplamda 35 - 40 Dk Gibi Bir Yolculuk Ama Vahap Magazin Yine Yakaladı Bu Adam Resmen Beni Takip Ediyor Uyuduğum Anda ŞakResimler Geliyor En Acilinden VUS Yani Vahap Uyarı Sistemi Yapmam Gerek Vahapı Algıladığında Sinyal Vericek Bir Sistem hehe hehe
senden tam ofsayt sın kanka sabah akşam uyuyon
acıdım yaaa, rahat yok ne evde, ne yolda kıhkıh
sensör yazılım donanım konusunda halkla ilişkilerini yapabileceğim birilerini tanıyorum müşteri sayısı çoğalırsa yoğunlaşırız bu konuya belki :aytuğ (artık her konudan kendime iş alanı yaratır oldum 12 3 )
sevgili ex meslektaş adayım; ortak çalışabiliriz
hehe tabii ki öyle olması lazım ne kadar çok kişinin peşine düşersen bizim müşteri ihtiyacımız artar hehe yüzdeleri konuşuruz bir ara 12 3
Ablacığım Bana Rahat Yok Bunun Sayesindeacıdım yaaa, rahat yok ne evde, ne yolda kıhkıh
sensör yazılım donanım konusunda halkla ilişkilerini yapabileceğim birilerini tanıyorum müşteri sayısı çoğalırsa yoğunlaşırız bu konuya belki :aytuğ (artık her konudan kendime iş alanı yaratır oldum 12 3 )
hehehehe
Senle Ortak Çalışmakmısevgili ex meslektaş adayım; ortak çalışabiliriz
Vahapla Beraber Çalışmayı Bir Düşünün Bence Çiğdem Abla hehehehe tabii ki öyle olması lazım ne kadar çok kişinin peşine düşersen bizim müşteri ihtiyacımız artar hehe yüzdeleri konuşuruz bir ara 12 3
önce İstanbul tayfasını, sonra da Ankara tayfasını hayatından bezdiricem