Müptelası Oldu! Yine bir Serhan Çelik Baskını!!!

vahapaydın

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Evet sevgili forumdaşlar, yeni bir baskınla karşınızdayım efendim.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde [MENTION=5598]yiğit[/MENTION]alp kardeşimle @serhançelik i pembe yastıklarıyla uyurken basmıştık.

Serhan kardeşimize bi sefer de bir sosyalleşme aracı olan metrobüste denk geldim. Hemen bir kaç poz fotoğrafını çektim, içlerinde en net olanı da buraya attım :D Gerçi yanında oturan adam bana kıl olup Serhanı uyartmasa bir belgesel çıkardı ama işte kısmet olmadı :) Bu sebeple fotoğrafla idare ediverin efendim :)

11333d1369681965-muptelas-oldu-yine-bir-serhan-celik-bask-n-uploadfromtaptalk1369681959266.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 11333
Ekli dosyayı görüntüle 11334
@clio_34 @usta @ApSUVai @KaRaHaN

HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kardesim Metrebus Kapatmis Yakisir
Metrobuste Boyle Seyehat Etmek Her Istanbulluya Nasip Olmuyor

hehehehehehe

metrobus kuşu serhan abi :D serhan : haberim yokmuş gibi çek vahap hehe

Yahu wahap fenasın hee :)

Yaşlılara yer vermemek için uyuyor taklidi yapan gençlere benzettim...:D

:D haberim yokmuş gibi :D

Vay Arkadaş Adam Paparazi Gibi Peşimde Dolaşıyor Resmen Bu Gün Bir Hayli Yorucu Geçti İşyerinde Metrobüsede İş Dönüşü Zincirlikuyudan Bindiğimde Yer Yakalama Şansım Oluyor Yorgunluktan Metrobüste Beşik Gibi Geldi Güzel Bir Uyku Çekmişim Toplamda 35 - 40 Dk Gibi Bir Yolculuk Ama Vahap Magazin Yine Yakaladı Bu Adam Resmen Beni Takip Ediyor Uyuduğum Anda ŞakResimler Geliyor En Acilinden VUS Yani Vahap Uyarı Sistemi Yapmam Gerek Vahapı Algıladığında Sinyal Vericek Bir Sistem hehe hehe

[MENTION=8398]clio_34[/MENTION] Günceli :)

Neler dönüyor burda beaa :D hehe

Geri