Geçmiş olsun, 2 sene kafa kuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Fren lambası sayısı fazlaymış. Ama geçtik çok şükür..fren lambalarının sayısı fazla mı? höh :S
Kanun mu ? Hangi kanun Kaan ?Hayırlı Olsun, Yanlız Kanuna Göre Arka Tarafa Sınırsız İstenildiği Kadar Fren Lambası Takılabilir
Adamla biraz tartışınca uzun oldu abi..Hayırlısı olsun kardeşim,hafif kusur listesi amma uzun he...
Saol abi teşekkür ederim aminn..Gecmis Olsun Darisi Basimiza
Teşekkür ederim eyvallah..hadi geçmiş
Aynen öyle geçtik ya gerisi boş..Geçtiniz ya önemli olan o
Saol ortak eyvallah..geçmiş olsun
Eyvallah abi teşekkür ederim..Geçmiş olsun, 2 sene kafa kuş
Eyvallah dostum saol..Hayırlı olsun kardeşim.
Eyvallah abi teşekkür ederim..Hayırlı olsun
Sonuna kadar haklısın kardeşim lastiğe batan parçayı napalım bizim soktuk oraya hey allam ya en cok ta fren lambası sayısı fazlaymış ona güldüm hahahaha ulan salak adamlar tırmı bu ) neyse gecmiş olsun kardeşimMuayeneden geçtik.. Artık 2015'e kadar rahat.. Darısı muayenesi yaklaşanlara..
Saçma sapan 14 hafif kusurla geçtik.. Ör:
-Lastiğe batan parçalar var.. ( Bundan sonra tek tek uğraşıp lastiğin arasına giren taşlarla uğraşacam muayene istasyonun önünde..)
-Park lambası rengi yönetmeliğe uygun değil.. (Mavi park lambası var..)
-Fren lambalarının sayısı fazla.. ( Bunu da anlamadım..) vs. vs.
Eyvallah abicim teşekkür ederim.. Yine Türkiye burası dedirttiler bana..Sonuna kadar haklısın kardeşim lastiğe batan parçayı napalım bizim soktuk oraya hey allam ya en cok ta fren lambası sayısı fazlaymış ona güldüm hahahaha ulan salak adamlar tırmı bu ) neyse gecmiş olsun kardeşim
Çok aşırı cahiller abi yaa.. İnsanın hiç mi otomobillere merakı olmaz anlamıyorum. Ki sen bi de araç muayene görevlisisin..UGK nın çift egzozuna orjinal değil sonradan çift çıkış yapılmış yazan zihniyetten her şey beklenir...
Eyvallah Taylan abi saol.. Peki ortası nasıl olacak abi bu işin..hadi gözün aydın 2 yıl kafa kuş
fren lambalarının sayısı fazla, eee ne demişler bi malın azıda çoguda zarar süha'cım