MTV de Son Gün

Allah ın izni ile dün ödendi. Ama bu vergiler çok fazla:sinirli gerçekten maddi yönden sıkışık olan adam nasıl ha deyince o kadar parayı çıkaracak:(. Allah herkese maddi manevi zorluklara karşı dayanma gücü versin. İyi akşamlar.

Allah sabır versin Yusuf kardeşim. Durmunun zor olduğunu ancak senin gibi bu dertten muzdarib olanlar anlar. Allah hepinizin bu sıkıntılarını kefaret olarak kabul eder ve günahlarınızı bağışlar inşallah. Bir arkadaşın, bir kardeşin olarak ne kadar üzgün olduğumu ifade etmekten başka, elimden bir şey gelmiyor.

Sağol Hakkı abi, Vardır herşeyde bir sebep. Canımız sağolsun.

Benimde çok borcum var 6 ayda 413 tl vergi kasko taksiti araç kredisi gerçekten zor durumdayım borçlarım nedeni ile evlenemiyorum birde üstüne ağırlaştırılmış vergiler bizleri bitiriyor :(

Valla Kubi, lüks ve konfor istedin artık katlanacaksın :eyv
Allah zamanı gelince sana uygun bir kapak yollayacaktır merak etme :eyv

Kesinlikle haklısın abi lakin eski araçlar'da yedi bitirdi beni artık :( megane II 3 binden fazla masraf yaptım dedim artık yeter sıfır alıcam ve aldım'da

Bunlarda geçicek abi biliyorum İyi dileklerin için Teşekkürederim.
Sağol Hakkı abi, Vardır herşeyde bir sebep. Canımız sağolsun.

Valla Kubi, lüks ve konfor istedin artık katlanacaksın :eyv
Allah zamanı gelince sana uygun bir kapak yollayacaktır merak etme :eyv

bugün 1 tl gecikme zammıyla ödedim ben de, hayatımda ilk defa bir ödemeyi geciktirdim :slc

Foruma da baya geciktiniz Çiğdem Hanım :) Nerelerdesiniz?

Foruma da baya geciktiniz Çiğdem Hanım :) Nerelerdesiniz?

vergiyi bile unutacak kadar bunalmış durumdayım, konu açılmıştır illa ki ama unutan varsa bizim gibi hatırlatayım diye uğradım:) hem ben hem nişanlım unuttuk:)

R5 ile aynı fıyat bizim MTV ancak bızımkısı 2 taksıt 49,50 :)

​Hadiii bende diyorum bişey unuttum:sinirli:sinirli:sinirli

Geri