Mp3 decoder montaj yeri

bu hafta boş bir zamanda işlemi yapıp paylaşacağım.

Bugün cihazı bağladım ama istediğim sesi alamadım ses kısık kablolar birbirine değince ses 2 saniye çok net geliyor ve yine kısık gelmeye devam ediyor bunun sebebi ne olabilir

Bugün cihazı bağladım ama istediğim sesi alamadım ses kısık kablolar birbirine değince ses 2 saniye çok net geliyor ve yine kısık gelmeye devam ediyor bunun sebebi ne olabilir

bağlantı noktalarından olabilirmi?
ses girişlerinin farklı noktalardan yapılması gerekebilir.
cihazın ses çıkışlarını nereye bağladınız teyp de

1 ve 16 bacağa ve 12 gnd bu şekilde tea0676t entegreye işlem yaptım ve kaset mekanizmasını içeri ittim kaset varmış gibi o şekilde telefondan bağlandım Bluetooth ile ama ses az geliyor ama dediğim gibi kablolar bi ara birbirine değdi sesi 2 saniye orijinal geldi ama eski hale döndü tekrar sonra aynı şeyi denedim yine tekrar etti sonuç olarak sorunu bulamadım entegre de 3 ve 14 e ses alsam nasıl olur acaba ?

1 ve 16 bacağa ve 12 gnd bu şekilde tea0676t entegreye işlem yaptım ve kaset mekanizmasını içeri ittim kaset varmış gibi o şekilde telefondan bağlandım Bluetooth ile ama ses az geliyor ama dediğim gibi kablolar bi ara birbirine değdi sesi 2 saniye orijinal geldi ama eski hale döndü tekrar sonra aynı şeyi denedim yine tekrar etti sonuç olarak sorunu bulamadım entegre de 3 ve 14 e ses alsam nasıl olur acaba ?

https://www.youtube.com/watch?v=8FNb5Mh_LZo
burada bağlayan arkadaşla irtibat kurup soru sorabilirsin
sorunu tam olarak anlatırsak sanırım çözüm olur

bağlantın doğru görünüyor ama bende anlayamadım bu sorunu
internetten araştırıyorum videoları hepside aynı bağlantı ama sorunsuz
:soru

tüm kabloları atıp yeni kablo lehim edip öyle deneyim. sonucu yazarım buraya.

sordun video sahibine mesaj attım ama bi fikri olmadığını söyledi.

bende bekliyorum.inşallah kablolardandır.
yapıp sorunsuz kullananlar var.
düzen tutar ve tatmin ederse bende düşünüyorum.

Uygun bir zamanda tekrar söküp kontrol edeceğim biraz yoğunum zaman bulamıyorum bi aux kablosu alıp lehim yapacağım eski kablo ile denemiştim

Geri