Motosikletlerden nefret eder oldum..3.nazarlığım oldu.:(

​Marka ve renk yada belirgin bir amblem vs gördüysen bizim çocuklara haber edeyim araştırsınlar?Koruma demiri çarpmış galiba dengesini kaybedip düşmediğine göre geçmiş olsun tekrar var aramızda böyle ........... 'lar hadi bize denk gelince gerekeni yapıyoruz ama bitiremedik aramızdaki bu sözde motorcuları:pislik:pislik:pislik

Ah abicim Antalya da olsaydı keskede ıspartada okuyorum orda oldu kaza..siyah bı motordu tamda ınceleyemedım sınava gec kalıyodum yoksa pesını bırakmazdım haşat etti arabayıı.gözümden sakınıyorum böyle oluyo Allah beterınden korusun inş..:(

Ah abicim Antalya da olsaydı keskede ıspartada okuyorum orda oldu kaza..siyah bı motordu tamda ınceleyemedım sınava gec kalıyodum yoksa pesını bırakmazdım haşat etti arabayıı.gözümden sakınıyorum böyle oluyo Allah beterınden korusun inş..:(

:(Ben burada oldu sandım neyse cana gelmesin diyelim artık................

:(Ben burada oldu sandım neyse cana gelmesin diyelim artık................

aynen oyle abicim daha beterını gormeyelım..

Allah beterlerinden sakınsın inşallah,geçmiş olsun. =)

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun, son olması dileklerimle :(

tesekkur ederım..trafıkte hareket halınde oldu sınava yetısıyodum makas atan motor carptı ve kactıı.plakayıda kapattı arkada oturan.olan bana oldu :(

Gelde trafikte motorsikletleri fark et !!!!!!
Arabanın içine etmişler .

Biz ne zaman arkamıza motorbisiklet takılsa sağa çeker motorsiklete yol veririz . Yeterki kaybolsun gitsin.

Gelde trafikte motorsikletleri fark et !!!!!!
Arabanın içine etmişler .

Biz ne zaman arkamıza motorbisiklet takılsa sağa çeker motorsiklete yol veririz . Yeterki kaybolsun gitsin.
Aynen oyle .:(

​Geçmiş olsun kardeşim.

Geri