Motor Yıkama... Dikkat!

Kontak önleyici sprey, özel temizleme ilacı ve bilinçli işçilik ile her motor temizlenir, yıkanabilir.

ateşleme kısmı (buji, bobin) güzelce poşet ve üzerine bez örterek korunmalı. öylece açık kalırsa sonuç başka türlü olmazdı zaten.

geçmiş olsun..

benim buldugum motor temizleme spreyinde,silikon icermiyor
yüzde yüz yagdan üretilmiş ve iletken degil

​Vermiş Olduğun Bilgi İçin Teşekkürederim Bunu Bilmiyordum. Yine Eskisi Gibi Motor Koruma Yaptırmaya Devam
Kesinlikle renault araçların özellikle benzinlilerin motoru yıkanmaz arkadaşlar özel spreyler var pislikleri döken sıkacaksın güzelce bezle silersin 1.4 araçlarınızda kesinlikle ama kesinlikle motor yıkattırmayın.

gecmis olsun ben motoru yıkatınca bobin ve bujilere hava tutturup iyice kurutmadan calıstırmam aracı :eyv 2 ayda bi de yıkatırım sorun yasamadım hic

​Vermiş Olduğun Bilgi İçin Teşekkürederim Bunu Bilmiyordum. Yine Eskisi Gibi Motor Koruma Yaptırmaya Devam

kesinlikle kardeşim:eyv

dikkatli davramak icap ediyor. yıkamacı 10 lira için bişey olmaz der, olunca seni beni tanımaz önceden bozuktu der:berbat

2007den beri yıkatmıyorum
dizel suyu sevmez

yıkatmayın megane coupem teklıyor gıtmıyor..

Son düzenleme:
Ben Yağ sökücü ile temizledim...Hyundai Forumda bir arkadaş Meganını yıkatmış ve yanlış hatırlamıyorsam 600 YTL zarara girmişti...

Geri