- Konuyu Başlatan
Tercihimi Mobil 1 ESP Formula 5W-30 dan yana kullandım. Bakalım farkedicekmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya sorma ayar ettiler beni 1 haftadır. Motor yağını analiz edip markasını çözebiliyolarmış...bakımdan önce yağ değiştirilmezde neymiş bence yetkili serviste işlem yaptırdığınız sürece ne zaman değiştirdiğiniz bir önemi yok. serviste işlem yaptırmanızın nedenide garantisi devam etsin diye. yoksa ha dışarda ha serviste ikiside aynı işlem ama ilerde olmadık durumdan garanti dışı bırakmak için ellerine koz verirsiniz.
Tapayı açıp boşaltsanız servis nerden bilecek? Emin olun teknisyen tapa daha önce açılmış mı diye incelemiyor.
Servisin dediği de saçma? Neymiş 20.000kmden önce yağ değişirsen garanti dışı kalırmış. Ee diyelim ben aracın altını vurdum ve karter delindi. Servis yeni yağ koymayacak mı? Bu bilgileri aldığınız servis hangisi bu arada?
ya sorma ayar ettiler beni 1 haftadır. Motor yağını analiz edip markasını çözebiliyolarmış...
Asf kartal ... tamamen para koparma amaçlı oldugunu düşünüyorum. Ben mobil 1 yağ koydurursam asfde gidipte niye garanti dışı kalsın. Senin koydugun yağdan daha kalitelisini koyuyorum işte arkadaş...