Motor Üflemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ujnat81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yağda azalma yoksa korkma kardeşim.Aracın üstten egzantrikse kapağı açınca yağ atabilir.Bu arada adım Mehmet değil Halil.:D

Biliyorum Halil ben üstteki ASi_FeaRLeSS a cevap vermiştim ;)

Ya zaten yağ değişiminden önce yoktu böyle birşey benim ilk aklıma yağ fazladır diye geldi birde bor attım acaba onun etkisi olur mu onu merak ettim birde yağ çubuğunu çıkardım ses var tabi yağ kaynaması şeklinde ama ordan hava gelmiyordu çok şükür :) Ama sonuçta içim rahat olmadı işte yağ fazlalığı da iyi birşey değil contalara felan sıkıntı verir diye korkuyorum ya da içindeki mekanizmayı sıkıştırmasında korkmuyor değilim ! Birde ne kadar yağ atılması gerek onu bilen çıkmadı işte maalesef ...

Biliyorum Halil ben üstteki ASi_FeaRLeSS a cevap vermiştim ;)

Ya zaten yağ değişiminden önce yoktu böyle birşey benim ilk aklıma yağ fazladır diye geldi birde bor attım acaba onun etkisi olur mu onu merak ettim birde yağ çubuğunu çıkardım ses var tabi yağ kaynaması şeklinde ama ordan hava gelmiyordu çok şükür :) Ama sonuçta içim rahat olmadı işte yağ fazlalığı da iyi birşey değil contalara felan sıkıntı verir diye korkuyorum ya da içindeki mekanizmayı sıkıştırmasında korkmuyor değilim ! Birde ne kadar yağ atılması gerek onu bilen çıkmadı işte maalesef ...
Sorun değil kardeşim kaynatmak için yazdım isim meselesini.:) Bence için rahat olsun bişey yok gibi aracında ama sağlam bir ustaya göster ki garanti olsun.:eyv

Sorun değil kardeşim kaynatmak için yazdım isim meselesini.:) Bence için rahat olsun bişey yok gibi aracında ama sağlam bir ustaya göster ki garanti olsun.:eyv

Teşekkür ederim sıkıntı yaptım zaten ;) valla bugün bi 25 km gittim su aynı yağ araca binmeden baktım 2cm ye yakın fazla geldim suya baktım yine aynı aracı stop etmedim yağ çubuğunu çıkardım kaynama var parmağımı soktum üfürme ve ıslama yapmadı sonra motor yağı kapağını açtım üfleme var ama yoğun değil ve bor yağını ince ince dışarı atıyordu pistonlar gözüküyor motor enjeksiyonlu benim normalmi ki bu durum ve bilen yok sanırım araç kaç litre yağ alıyor ...

abi çubuktan gelmiyosa sıkıntı yok üstten egzantrikli araclar kapaktan yağ atar her zaman bizim arabada atıyor motor üflemesine yağ çubuğundan bakılır.

​herşey gayet normal bencede artık yağ çubuğunu rahat bırak:)

Ya bi rahat olabilsem teşekkürler hepinize şu yağıda müsait zaman da biraz boşalttıracağım :)
Birde şu motor yağı ne kadar konuyor bilen çıksa ya da fazlası ne gibi zararlar yapar
:cool:

Son düzenleme:
Geri