- Konuyu Başlatan
madem öyle diyorsun, alayım sana istediğin bir paket ıslak mendili, geç paşam arabanın başına da marifetlerini görelimYiğitalp olmasın Islak mendil ölüyü diriltir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
madem öyle diyorsun, alayım sana istediğin bir paket ıslak mendili, geç paşam arabanın başına da marifetlerini görelimYiğitalp olmasın Islak mendil ölüyü diriltir
Ustamın dediği gibi bir kere temizlet serviste sonra o temizliği koru bu kadar kolay
öhhö öhhö motor temizliği mi diyorduk hehehehehehe
motor temizliği mi kapak temizliği mi olmuş bu ellerine sağlık da madem o kadar iddialısın paşam; buyur gel misafirim ol arabanın anahtarını da istediğin malzemeleri de bırakayım sana, akşam döndüğümde böyle bulacağım ama Furkan beye de söyledim buyur araba orda diye
Ben yakın olsam gelir temizlerim :aytuğ Don't problem yani
Giresun'a giderken uğrarım ben sana merak etme laf ağızdan bir kere çıkar, o motor temizlenecek
Sözümüz söz :aytuğ . Harbi şu motorun fotoğrafı yok mu ona göre hazılanalım . Kaç paket ıslak mendil gider acaba ? :aytuğ
bu arada ben ortalamayı dün geceki artıştan sonra 6.9'a çektim yine