- Konuyu Başlatan
Ama benim hararet 90 dereceyi geçmiyor. Yani termostat bozuk olsa hararet yapmaz mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama benim hararet 90 dereceyi geçmiyor. Yani termostat bozuk olsa hararet yapmaz mı?
Aynı sıkıntı bende de vardı . üzerine gitme hortumları patlatıyor su kutusunu deliyor. dediğin gibi araç çekişten düşmüyodu hararet 90 geçmiyodu ama su eksıltıp hava yapıyodu . benım sıkıntı contadan çıktı . üst kapak traşlandı ve conta değişti.
Hocam , ben o hava durumunu servise sordum bir nebze hava çıkması doğal diyorlar .
Benim devir daime giden borudan eksiliyor farkındayım ama bakalım bu yaz söktürecem emme manifoltunu falan . onlar sökülmeden oringlere ulaşılmıyor .
Bana da o kadar hava normal dediler ve 5 tane ustaya gösterdim aracı .Üzerine gittim radyatör alt ana hortumu patlattı ve bı anda radyatördeki bütün suyu boşalttı. trafıktekı bı vatandaşın uyarısyla farkettım ve aracı durdum.. Eğer o vatandaş beni uyarmasayıdı belkide contayla kurtaramıcaktık. Ustanını bana dediği bu araçlarda çelik conta varmıs ve contayı tam yakamadığı için üst kapağı eğiyormuş. o zaman kapağın çıkmasına 800 lira istemişlerdi .. yanı arkadaşım kısacası üzerine gitme inan daha büyük bişe açıyor sonra