lpg regülatörüne baktırdıysanız aynı sorun bende de var ben regülatörü falan değiştirdim olmadı ama siz bir deneyin bana yeni takılanda sorun olabilir. bu sorun için bir arkadaş kesin çözüm şunu söyledi ama ben burda hiçbir ustaya yaptıramadım. kesinliklede anlattığınız problem şamandırada 2 küçük hortum var hortum üzerinde ufak bir çatlak oluyor o çatlak sıcakta benzin basmıyor eğer onu değiştirebilirseniz kesin düzelir sorun (bu denenmiş ve sorun tamamen ortadan kalkmış) hatta ben sizin yerinizde olsam bir benzin pompasının kaçırıp kaçırmadığını ölçtürürüm ki %100 kaçırıyordur bunu yaptırın düzelecektir. birde o hortumları değiştirince pompanın üzerinde küçük conta var onuda değiştirin bir daha bu sorunu hiç yaşamayın. ben bulunduğum bir yerde bu söylediklerimi paramla bile yaptıramadım sonuçları takip ediyorum bilgi verirseniz sevinirim (AYRICA BENDE SİZİN GİBİ BU SORUN İÇİN DEĞİŞTİRMEDİĞİM PARÇA KALMADI YAĞLI KASNAK, TRİGER, KAM MİLİ SENSÖRÜ, KRANK DEVİR SENSÖRÜ, MANİFOLT CONTALARI, ENJEKTÖR KONTROLLERİ, SİGORTA KUTUSU, MARŞ KÖMÜRLERİ KONTROLLERİ, AKLIMA GELENLER BUNLAR SADECE BENZİN ŞAMANDIRASI VE POMPASI KALDI )