Moralim Bozuldu.

Öncelikle geçmiş olsun. Takmayın kafanıza ben de ön kaput filmi yaptırmak istiyordum. "pahalı", "durumu düzeltelim, önümüzdeki ay yapalım" derken yaptıramadık. Üstüne bir de ön kaputta 3 tane kalem ucundan küçük taş izleri oluşmuş. Oluyor bunlar ama başkasının hatası yüzünden oluyorsa peşini bırakmayın.

Bu akşam iş çıkışında gideceğim ofisin aşağısında bu işleri yapan bi yer var pasta polish flan adam çizik giderici uyguladı ama işe yaramadı bide tampon plastik dedi makinayla girilirse boyayı kaldırır dedi bakalım pasta dedikleri şey geçirecek mi çok merak ediyorum.

pasta cila ile geçme olasılığı yüksek

Hocam hangi cağda yasiyoruz yaw kaldimi o çekpas ile su çeken yikamacilar , ozel bezler bile cizik olusturabilirken o lastik aletin cizik olusturma riski yuksek , nasil olurda kullanir o aleti kimseden tepki gormemis heralde

Hocam hangi cağda yasiyoruz yaw kaldimi o çekpas ile su çeken yikamacilar , ozel bezler bile cizik olusturabilirken o lastik aletin cizik olusturma riski yuksek , nasil olurda kullanir o aleti kimseden tepki gormemis heralde

Aman hocam ne bileyim ya 1 yıldır oraya gidiyorum diye ayağım alıştı ve ağzımda yandı bundan sonra kendim yıkayacağım.

Geçmiş olsun,pasta cila ufak çiziklerde işe yarar...

Geçmiş olsun

pasta cila geçirir takma o kadar ben aldım 2. gün köpeğe çarptım tampo far gitti senin kide devede kulak Allah sağlık versin

Merhaba abiler kardeşler,

Dün arabamı yıkatmaya götürdüm. Neyse arabam yıkandı bir baktım çevresine şu hani su çekmek için kullandıkları şey varya o arabanın sağ arka tamponu çizmiş. Abi pastayla geçer flan dediler elimzde yok haftaya gelir flan dediler ama moralim bozuldu. Daha çizik olmayan arabamda kendi paramla çizdirdim resmen. Sizin bir öneriniz varmı geçer mi o kadar derin bir çizik değil.
Hocam Büyük Geçmiş Olsun Umarım O Kadar Büyük Bi Çizik Değildir Ve Pastayla Geçer
Benimde arka tampona sitede Tam Park Yerine Girerken bi taksici Abimiz sağolsun arkama girdi ordanda taş çicekliğe vurdu :D arka tamponun bi kısmı çizik geçer dedik pasta cilayla adamı yolladık gel görki geçmedi yağmurlu olmasaydı hava yollamazdım yaptırırdım çünkü baya bi çizik var ve boya kalkması aracınızı yıkamacıda yıkatın sorun değil bende yıkatıyorum ve devamlı aynı yerde yıkatın yıkattıkdan sonra suyunu silecekle çektirmeyin onuda bezle çekip sıksınlar benim gittiğim yıkamacıda merdane var adam hiç uğraşmıyo bez sıkmayla bi kerede fazla suyunu alıp 2 saniyede bezini merdanede kupkuru yapıyo

Hocam Büyük Geçmiş Olsun Umarım O Kadar Büyük Bi Çizik Değildir Ve Pastayla Geçer
Benimde arka tampona sitede Tam Park Yerine Girerken bi taksici Abimiz sağolsun arkama girdi ordanda taş çicekliğe vurdu :D arka tamponun bi kısmı çizik geçer dedik pasta cilayla adamı yolladık gel görki geçmedi yağmurlu olmasaydı hava yollamazdım yaptırırdım çünkü baya bi çizik var ve boya kalkması aracınızı yıkamacıda yıkatın sorun değil bende yıkatıyorum ve devamlı aynı yerde yıkatın yıkattıkdan sonra suyunu silecekle çektirmeyin onuda bezle çekip sıksınlar benim gittiğim yıkamacıda merdane var adam hiç uğraşmıyo bez sıkmayla bi kerede fazla suyunu alıp 2 saniyede bezini merdanede kupkuru yapıyo

Geçmedi hocam malesef geçmedi yapacak bişey yok pasta ile denedik olmadı kalacak böyle boyatmaya değmez

Geri