Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bencede modus başarılı atlatmış bu kazayı 405'e göre ama şöyle bişey daha var modus 2006 model 405 94 model die var sayalım arada 12 sene war bu 12 senede çok fazla değişim geçirdi otomobil sektörü her anlamda ister güwenlik ister konfor vs.vs. örnek veriyorum,bnce modus bu denle atlatması normal die düşünüyorum
Modusun dayanıklılığı tartışılmaz gibi,ama metal yorgunluğu + yaş faktörü + teknolojik mukavemette eyvallah ama sıkıysa gitsin 56 chevy'le çarpışsın bakalım sonuç ne oluyorheheşimdi şu noktaya geliyorum yeni teknolojimi daha güvenli?Yoksa bumuSiz çarpışma anında hangisinin içinde olmak isterdiniz
Modusun dayanıklılığı tartışılmaz gibi,ama metal yorgunluğu + yaş faktörü + teknolojik mukavemette eyvallah ama sıkıysa gitsin 56 chevy'le çarpışsın bakalım sonuç ne oluyorheheşimdi şu noktaya geliyorum yeni teknolojimi daha güvenli?Yoksa bumuSiz çarpışma anında hangisinin içinde olmak isterdiniz
Bu Araç İle Chevrolet Cruze Kafa Kafaya Çarpıştırılmış ve Chevrolet Cruze 1956 Chevy'nin Yarısına Kadar Girmiş, Chevy'deki Mankenlerin Hepsi Ölmüş Ancak Cruze'deki Mankenler Ufak Yaralar İle Kurtulmuşlardır ...
Tabiki sağlam değiller eski araçlar Chevrolet Cruze'la İmpalayı kafa kafaya çarpıştırdılar Cruze İmpalanın arka koltuğuna kadar girdi ve Cruze'ın direksiyon koltuğunda hiç bir şey yoktu önü hala tanınacak haldeydi ama impala patates olmuştu video'daki göründüğü üzerede Chevrolat oldukça sağlam ön camı bile patlamamış cam direklerinde hiç bir sorun yamulma vs yok ama İmpalanın hali içler acısı patlamayan fırlamayan yeri kalmamış