16 Tem 2013 #11 cengaverturgut Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Tem 2013 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 selamun aleykum kardesım bende de 96 sprıng var ama yerden cok yuksek duruyo makul bı sekılde assa basmak ıstıyorum arabamı ne yapabılırım
selamun aleykum kardesım bende de 96 sprıng var ama yerden cok yuksek duruyo makul bı sekılde assa basmak ıstıyorum arabamı ne yapabılırım
16 Tem 2013 #12 *Renault9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 8,212 Tepkime puanı 227 Puanları 63 Yaş 35 cengaverturgut' Alıntı: selamun aleykum kardesım bende de 96 sprıng var ama yerden cok yuksek duruyo makul bı sekılde assa basmak ıstıyorum arabamı ne yapabılırım Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldiniz.Ön taraf için yayları preslettirin derim.Arkayı torsiyondan halledersiniz.
cengaverturgut' Alıntı: selamun aleykum kardesım bende de 96 sprıng var ama yerden cok yuksek duruyo makul bı sekılde assa basmak ıstıyorum arabamı ne yapabılırım Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldiniz.Ön taraf için yayları preslettirin derim.Arkayı torsiyondan halledersiniz.
16 Tem 2013 #13 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0 harbi canlı maşallahı var..