Modifiyeli clio 4

Gayet guzel olmus..

Ben begendim..

Sami Demirpaz

Air'e İnsan Gibi Fiyatlar Çekseler Güzel Olacak 2.800 - 3.000'den Başlayan Fiyatları Var Giderim Sanayi'de 50 Liraya Yayları Kestiririm Daha İyi :aytuğ

fena! maşallah

clio 4 mü bu :D maşallahı var.

Bir Kardeşim bunu yapanlardan fiyat aldığında clio 4 için 3.300 tl fiyat verilmiş

Air ride derken biraz açarmısınız arkşlar?
Normal basıklık yayından farkı nedir
Coliver yaylar gibi yükselip alçalıyormu

Bursada yaptırmış bu işlemi..havalı süspansiyon işi güzel istediğin gibi alçalt yükselt.. Air süspansiyon team bursa diye aratın faceden bulursunuz

Iveco kamyondan cikan havali suspansiyonlari bu aracin amortisorunu cikartip el yordamiyla yerlestiriyorlar. Bagaja bir kompresor ve hava tupu koyuyorlar.

Iyi guzel ama kimse bu air suspansiyonlarin yol tutusundan bahsetmiyor.

Viraj kabiliyetleri, suspansiyonun mukavemeti veya kasis ve cukurlardaki basinci nasil sonumluyor hakkinda bilgili olan pek kisi yok.

Bana pek guvenli gelmiyor. Yaptiran ve pisman olan arkadaslarim var. Bozulup tek tarafi basik tek tarafi havada olan arkadaslarim var..

Sami Demirpaz

Süper maşAllah.:eyv

Iveco kamyondan cikan havali suspansiyonlari bu aracin amortisorunu cikartip el yordamiyla yerlestiriyorlar. Bagaja bir kompresor ve hava tupu koyuyorlar.

Iyi guzel ama kimse bu air suspansiyonlarin yol tutusundan bahsetmiyor.

Viraj kabiliyetleri, suspansiyonun mukavemeti veya kasis ve cukurlardaki basinci nasil sonumluyor hakkinda bilgili olan pek kisi yok.

Bana pek guvenli gelmiyor. Yaptiran ve pisman olan arkadaslarim var. Bozulup tek tarafi basik tek tarafi havada olan arkadaslarim var..

Sami Demirpaz
+ 1500 :eyv

Geri