Valla öyle olduHadi ya Radara girmek değil de 63 le arada girmek koymuştur ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla öyle olduHadi ya Radara girmek değil de 63 le arada girmek koymuştur ya
İzmir'de var mı bunlardan ya bilgisi olan var mı acaba? Ben hiç denk gelmedim.
Dün sabah 08:10 civarında Celal Bayar bulvarında (Sıhhiye köprüsü) Gazi devlet hst. seyrederken hız ölçümü ve güvenlik amaçlı kullanılan herkesin bildiği kameraları geçince büyükşehir belediyesine ait olan sağdaki alana giriş kısmına tersten durmuş sedan clio 3 gördüm, hızım 68-70 gibi bişeydi
Özellikle ve öncelikle dikkat edilecek yerleri bir servis şoförü olarak sizlerle radarların mevkilerini paylaşıyım;
Eskişehir yolu 70 radarından sonra
İstanbul caddesi çiftlik kavşağı yakınları
Konya devlet yolu mercedes koluman yakınları ve aşti
Samsun yolu siteler kavşağı yakınları ve gülveren yolu
Havaalanı yolu yol boyunca
HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çok canlar yanacak bunlardan ötürü, biraz zor alışacağız galiba
Sinir olmak istemiyorsanız trafiğe hiç çıkmamalısınız, bunun yerine sinirlerinize hakim olmanızı öneririmyavaş giderseniz radara dikkat etmek zorunda kalmazsınız
hem yavaş giderseniz ne kendinizin ne de bizim canımızı tehlikeye atmazsınız, ayrıca sinirimizi de bozmazsınız.
ı love radar
ı love trafik polisi
ı love trafik kuralları
ı hate hız
ı hate arkama yapışıp selloktor yapıp huzurumu kaçıranlar
uzarr gider...............
Düzenledim üstadımHiç sormayın benim 1 ayda 2 defa yandı canım çok sıkkın 90 ve 110 neysede ben 50 km hız ile gidemem
Ayrıca yukarda mesajımdaki yanlış karekterleri düzenledim hehe
Bir daha okumanızı tavsiye ederim
HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aynen öyle bir an başka bir noktaya odaklandığınızda ayağınızı bir milim daha bastırsanız araç 65-70 km hıza fark ettirmeden ulaşıyor...aynen bilader ya npcez bilmiyom sınır 50 ama arabada anlamadan 60-70 oluyo çok sıkıntı! her ay ceza ödiycez gibi blk de