Mk2 ph1 kasaya mk2 ph2 stobu monte etmek? Ama nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dream +
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun Alihan, spoiler ve tamponuda aldın mı arka taraf tamamdır...:eyv
Bu arada iki tane spoiler kalmış haberin olsun...:)

Hayırlı olsun Alihan, spoiler ve tamponuda aldın mı arka taraf tamamdır...:eyv
Bu arada iki tane spoiler kalmış haberin olsun...:)

tamponuda ph2 tamponu yapayım diyorum ya bakalım hayırlısı.

tamponuda ph2 tamponu yapayım diyorum ya bakalım hayırlısı.
PhII tampon ve spoilerle son nokta olur...:eyv

Alihandro tarlada Mariachi şişesinin yerine efes monte etmeye benzemez bu paşam :)

Eyvallah Haydar abi.

Evren abi sana gelince, uğraşma artık benimle :D hergün görüyorum EVR 36'yı :D çizerim bir akşam. Bomonti yazarım arkasına, hemde kromdan.

bendede PH2 stobu var elektrikçi 5 dk'da halletmişti yanılmıyorsan 2-3 kablonun sıralaması degisiyor stoplar alt kısımda kar lambası üst kısımda yanıyor ama ph1 stobuna göre çok güzel duruyor hayırlı olsun

bendede PH2 stobu var elektrikçi 5 dk'da halletmişti yanılmıyorsan 2-3 kablonun sıralaması degisiyor stoplar alt kısımda kar lambası üst kısımda yanıyor ama ph1 stobuna göre çok güzel duruyor hayırlı olsun

hiç mesele değil ya. görüntüsü çok başarılı. ve daha modern. alt kısımlar çift duylu, stoplar mecbur orada olacak.
Ersin abinin verdiği çok güzel, onu deneyeceğim bir ara. amacım kablo falan kesmemek. yoksa en üsttekinide parka bağlamayı düşünüyorum :D

hiç mesele değil ya. görüntüsü çok başarılı. ve daha modern. alt kısımlar çift duylu, stoplar mecbur orada olacak.
Ersin abinin verdiği çok güzel, onu deneyeceğim bir ara. amacım kablo falan kesmemek. yoksa en üsttekinide parka bağlamayı düşünüyorum :D

Kablo kesmeden yapmak en güzeli :eyv

kesinlikle görüntüsü daha güzel benimde kablo kesik değil soketlerden uçları sökülüp yapıldı, ayrıca benim arka sisler frenlere bağlı duy kısmında paralel yaparak yapmıstım muayene zamanı kolay oluyo sol taraftan lehimi çıkartıyorum sağ taraftanda ampulu o zaman sis olarak çalısıyor :)

Geri