Miss_Renault Kasa Clio Trophy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CenKeRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cenker bittin sen farkındasın dimi hehe

Bence emmi kasa bu . Bende yeri farklı uğur emmi ve halil emmi nin araçlar unutulmaz.

bu arada o spoilerda bi farklilik var :D

Cenkeri aforoz edin, ilerlesin burdan... Bende kıl oldum... hehe

vay be konular artık roman olma yolunda sayfa sayısı olarak :), benim hiç yorum almayan konularımada bir el atılsada onlarda arşivde diplerde kalmasa :D

Trophy lerin farlarında mercek olmaz,spoilerleri farklıdır (bkz.Ebay Trophy Spoiler),amortisörler farklıdır(cup larında farklı ama bunun cup tan farkı varmı bilmiyorum),jantlar özel üretim speedline turini dir ve en özel parçası Recaro yarış koltukları vardır.Aynı zamanda sınırlı üretimdirler ve içlerinde üretim nosunu gösteren plaka vardır.

Cenker senin ciğer corsada kırmızı ama böyle parlamıyor :D
Yazın Gör Bir Polish Kendini Yansıtır :D
Bazı çiftlerin arasına girdim sanırım :yer
Cenker istek üzerine açtı o konuyu..kızmayalım lütfen :)
Teşekkür Ederim 12 3
Cenker bittin sen farkındasın dimi hehe
Konu Açtım Yine Ben Mındar Oldum :D
Bence emmi kasa bu . Bende yeri farklı uğur emmi ve halil emmi nin araçlar unutulmaz.
Emmi Ve Uğur Abi 1.2'lerin Efsanesi :D
bu arada o spoilerda bi farklilik var :D
Ben Bilmez hehe
Cenkeri aforoz edin, ilerlesin burdan... Bende kıl oldum... hehe
ToNy' 2dk'da Harcadın Beni :D :D SLC Nerde hehe
Trophy lerin farlarında mercek olmaz,spoilerleri farklıdır (bkz.Ebay Trophy Spoiler),amortisörler farklıdır(cup larında farklı ama bunun cup tan farkı varmı bilmiyorum),jantlar özel üretim speedline turini dir ve en özel parçası Recaro yarış koltukları vardır.Aynı zamanda sınırlı üretimdirler ve içlerinde üretim nosunu gösteren plaka vardır.
Açıklamalar İçin Teşekkür qw

Trophy diye mercekli far koymamışlar. Megane trophy lerde de yoktu demek sebebi buymuş :) Reno işte çalacakya illa bi yerden :p
Bu arada açıklama için sağol Volkan ince detaylardan pek anlamaz ben.

cenkerr tehlikeli sularda yüzüosun:D:D

Geri