Cenker bittin sen farkındasın dimi hehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın Gör Bir Polish Kendini YansıtırCenker senin ciğer corsada kırmızı ama böyle parlamıyor
Teşekkür Ederim 12 3Bazı çiftlerin arasına girdim sanırım
Cenker istek üzerine açtı o konuyu..kızmayalım lütfen
Konu Açtım Yine Ben Mındar OldumCenker bittin sen farkındasın dimi hehe
Emmi Ve Uğur Abi 1.2'lerin EfsanesiBence emmi kasa bu . Bende yeri farklı uğur emmi ve halil emmi nin araçlar unutulmaz.
Ben Bilmez hehebu arada o spoilerda bi farklilik var
ToNy' 2dk'da Harcadın Beni SLC Nerde heheCenkeri aforoz edin, ilerlesin burdan... Bende kıl oldum... hehe
Açıklamalar İçin Teşekkür qwTrophy lerin farlarında mercek olmaz,spoilerleri farklıdır (bkz.Ebay Trophy Spoiler),amortisörler farklıdır(cup larında farklı ama bunun cup tan farkı varmı bilmiyorum),jantlar özel üretim speedline turini dir ve en özel parçası Recaro yarış koltukları vardır.Aynı zamanda sınırlı üretimdirler ve içlerinde üretim nosunu gösteren plaka vardır.
Trophy lerin farlarında mercek olmaz,spoilerleri farklıdır (bkz.Ebay Trophy Spoiler),amortisörler farklıdır(cup larında farklı ama bunun cup tan farkı varmı bilmiyorum),jantlar özel üretim speedline turini dir ve en özel parçası Recaro yarış koltukları vardır.Aynı zamanda sınırlı üretimdirler ve içlerinde üretim nosunu gösteren plaka vardır.