Hayat size güzel bi Ankara'ya geleyimde sorucam bu bulu$malarin hesabiniiii
ma$$allah Ankara'ya da araclarada
güzel kareler Onur abi eline saglik 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla semih hiç sorma benim birde kaput kalkık malum acaip sırıtmış...yok yok bu böyle olmaz, en kısa zamanda arabanın önünü yaptırıp yay+far karartma + eksoz + hava filtresi + lastik olayını halledip detailing garagea girip before/after fotoğrafları yayınlayıp bu durumu düzeltiyorum....
Yaylar ne zaman geliyor?![]()
Ayaklarınıza sağlık güzel görüntüler çıkmış ortaya, bi daha kolçakçıa giderseniz ClioIII'lere uyar mı kolçaklar sorarsanız çok memnun olurum...
YZM Kırmızı sana çok yalışıyor...
Ayaklarınıza sağlık güzel görüntüler çıkmış ortaya, bi daha kolçakçıa giderseniz ClioIII'lere uyar mı kolçaklar sorarsanız çok memnun olurum...
Valla semih hiç sorma benim birde kaput kalkık malum acaip sırıtmış...yok yok bu böyle olmaz, en kısa zamanda arabanın önünü yaptırıp yay+far karartma + eksoz + hava filtresi + lastik olayını halledip detailing garagea girip before/after fotoğrafları yayınlayıp bu durumu düzeltiyorum....
Olur olur zamanla hepsi olur.Eksoz hariç!!!
Eyv erselimYZM ve BYE mükemmel görünüyor hayırlı olsun abi ellerinize sağlık![]()
Aytaç abi kolçağı yükseltmek mümkün amma ve lakinO kolçaklardan banada lazımda benimkine uygun olanını bulamadım.koltuklar yüksek olduğu için olmuyor.koltuğa takıyorlar onuda ben sevmiyorum.
YZM de komple kırmızıstyle oldu valla.
Sağol burak abigüzel buluşma olmuş güzel karelergöstergeler 10 olmuş elinize saglık...
Murat motora nefes aldırcak egsoz sessiz olmaz.Gerisi hikaye.Nacizane.Neden çıkıştın abi birden?Eksoz neden olmasın? Hani öyle gürültü yapanları kastetmiyorum, makinaya nefes aldıracak cinsten birşey düşünmüştüm...