Milli Piyango Buyuk İkramiye 45 Milyon TL

Tam Yarim Ceyrek Sence ?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
tabii abi birinci kattan başlatırız son kata kadar anahtar teslım double modlu çıkar
Fazla Birsey İstemem 16-17 Jant 205 50 Lastik Bir İki Krom Aksesuar Biraz Da Elektrik İsi Korna Vs Sivi Sari Yapalim Dis Renk Dersen Hay Hay Keyfe Keder Sivi Sariya Boyatalim Gitsin

başta iyi kira getirecek daireler olmak üzere emlak, banka hesabı vb şekilde farklı yatırımlar yapılır (işçi-memur çocuğu insanlar riski piyango bile vursa hesaplar ) ardından kendime sınırsız tatil hakkı tanıyarak, yapacağım gönüllü eğitmenliğin (sadece kendi seçtiğim yerlerde, istediğim öğrencilerle) aralarına serpiştireceğim sık tatillerle önce güzel ülkemin dört bir yanını, ardından görmek istediğim ülkeleri bir bir gezmeye başlarım, şey yani başlarız, zaten hemen fiyat araştırması yapmadan, ev -eşya vb her şey hallolduğundan evlenmiş oluruz ve de tabii ki onun da çalışmasına gerek kalmaz:)

Umuda yolculuk turizmden ben yerimi ayırttım.hehehehe Çeyrek biletim var hayırlısıyla :cool:
Çıkarsa düşünürüm ne yapacağımı, şimdi kafa yoramam.:D

umuda yolculuk turizmhehetuttum bunu hehe

Çeyreğe çıksın arkadaşlar,3 tane çeyrek var...:D
bence de çeyreğe çıksın :D

hele bir çıksında düşünürüz abi ne yapacagımızı:) ama çeyreğe çıksında çok kişi sebeplensin bari :)
evet ya di mi ama :) bir kişiye fazla hatta 1/8 bile olabilirdi biletler :D

Hakkaten yaw 5'ni toplasan 1 tane etmez:p konu hakkında büyük bir titizlik-özveri vede dikkatle:p çalışıyorum siz rahat olun agalarheheYaw ne zor işmiş bu para mevzuu:aytuğ
ekip fotoları değiştikçe ben de titizlikle çalışacağım efenim :aytuğ

Tam yarim ceyrek birer seri aldim bakalim bu seferde vurmazsa daha da vurmasin bana

Bizim evde bilet alma alışkanlığı yok zaten de o kadar param olsa.. :)
Dünyanın en iyi ses sistemini muhakkak yapardım :)

Bursada bazı alışveriş merkezleri belirli bir miktar alışveriş yapana ücretsiz milli piyango bileti veriyor.

Bursada bazı alışveriş merkezleri belirli bir miktar alışveriş yapana ücretsiz milli piyango bileti veriyor.

Biletler Tukendi Bitti Bitiyor Haberleri 10 Gundur Donuyor Oysaki Demek Ki Bu Haberler Bomba Ersin Cok Yerde Promosyon Olmus Demek Ki Ragbet Yok Bence 45 Milyonluk Ata Altin Alirdim Bana Ciksa Altin Fiyatini Ziplatayim Maksat :) Sanki Sabitte hehe hehe hehe

Büyük ikramiye çeyrek bilete isabet etti. Biletler, İstanbul, İzmir, Muğla ve Adana

bu senede hava amorti bile yok belki son rakamlara göre vardır bi şeyler yarın bakacam artık :D

Son iki rakamı tutturdum. :D

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

Geri