Michelin Crossclimate Kullanan Var mı?

Michelin crossclimate lastikleri kesinlikle tavsiye ederim. ben 5 aydır kullanıyorum, çok memnunum :eyv

Yaz aylarında çok memnun kaldım. Islak ve Kuru süper ıslak kuru geçişleri de en iyi lastiklerden fakat kar performansını bu kış görecez.

yakıt tüketimi memnun kalırsın. kesinlikle çok sessiz bi lastik. amaaaaaaa bi taş toplar akıllara zarar yolda tüm taşları görürsün :)

düşünmeden al

Bu sabah henüz 5000 km yaptığım crossclimate imde bunu gördüm ve günün tüm neşesi kaçtı.
0y9mE9.webp

Hafta sonu aldık taktırdık. Bakalım nasıl olacak. Anladığım kadarıyla herkes memnun. Biraz daha yumuşak ve sessiz oldu araç. Bu arada fiyatı 325TL.

Ne iyi bir yaz lastiği kadar yapışkan, ne de iyi bir kış lastiği kadar tutuşkan.

Yılın bir kaç günü kar gören soğuk memleketler için alınabilir. Ağır kış şartlarında iyi bir kışlık lastik + zincir kombinasyonu daha iyi olacaktır.

Ne iyi bir yaz lastiği kadar yapışkan, ne de iyi bir kış lastiği kadar tutuşkan.

Yılın bir kaç günü kar gören soğuk memleketler için alınabilir. Ağır kış şartlarında iyi bir kışlık lastik + zincir kombinasyonu daha iyi olacaktır.

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Memnun değil misiniz?

Pazar günü Sivas dan dönerken bolu dan itibaren yağmur da 6ile 9derece arasında muazzam bir yol tutuşu vardı . Bu lastiği sevmeye başladım

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Memnun değil misiniz?

Kayınpederimin aracında var. Araç 2014 16binde Corolla. Yazın bizzat kullanarak yolculuk yapma fırsatım oldu. Bir Primacy 3 değil. Yol tutuşu ve kalkış performansı Primacy 3'ten kötü.

Muş'ta ikamet ediyorum. Michelin bayisine giderim ara sıra. CrossClimateleri çok satmadıklarını söylediler. Nedeni de karda Petlas kadar bile iş görmüyor-muş.

Benim şahşi düşüncem de budur. Çünkü, sıfır lastiğin hamur yumuşaklığını inceledim. İki yıllık Goodyear Ultragrip 9 lastiklerim bile sıfır CrossClimate'den daha yumuşak. Bu da soğuk havalarda daha da sert olacağı anlamına geliyor.

Ayrıca en dandik kış lastiğini bile incelerseniz kılcal kanallar sayesinde Lastiğin temas noktasında karı ısırarak kavrama yaparlar. CrossClimate'de bu kılcal kanallar mevcut değil.

Evet M+S ve Dağ içinde kar etiketini hak ederek almış olabilir. Biliyoruz ki testlerde bazen "duygusal" işler dönebiliyor ve Muş'ta CrossClimate taktıran bir araç görmedim daha. CrossClimate alsa bile kışın kış lastiği takılması gerekir burada :)

Geri