Merkezi kilit-Alarm...Renault 12

bana hangi model mercedes olduğunu söleseniz sadece motoru yeterlimi?kirikoda değişmesi gerekirmi?çıkmacılardan felan halledrim bulurum uyguna gibi geliyor
yada reno 9 un kapısını komple nasıl uydururuz 12 ye :)
yarın ben bi sorayım nası yapcak ne kullanıcak ona göre yazarım abı bi kaç tane yapan var normal pıyasadakı unıversal cam krıkoları ve motoruyla yaptık diyolar bız denedık valla tık yok torosla 12 fark etmrz diye düşünüyorum ama yarın biraz daha kurcalayım

Merkezi kilitlerin kapanıp açılırken çıkardığı orkestra sesi yeter :eyv güle güle kullan

yarın ben bi sorayım nası yapcak ne kullanıcak ona göre yazarım abı bi kaç tane yapan var normal pıyasadakı unıversal cam krıkoları ve motoruyla yaptık diyolar bız denedık valla tık yok torosla 12 fark etmrz diye düşünüyorum ama yarın biraz daha kurcalayım

Bulabiliyorsan çıkmacılardan GTS nin ön cam kirkolarından bul. En mantıklı yol o bence...

Bulabiliyorsan çıkmacılardan GTS nin ön cam kirkolarından bul. En mantıklı yol o bence...

bulabilsem komple alırım kapılarıylan...nerdeee

aynen kapılarıda sökup getiricem amma yok

Emre re no 9 un kapılarını komple alıp evrim geçirtsek ?

Emre re no 9 un kapılarını komple alıp evrim geçirtsek ?
artık orası senın ustalığın kalmış abi çekiç işçiliğin iyiyse olur neden olmasın kes biç parçala abi bi şekılde olur olmayacak bişi yok hehe hehe

Merkezi kilit takımı universal mi? Fiyat nedir ? Uygun fiyatlı universal merkezi kilit takımı arıyorum da ?

Zaten bu ürünlerin çoğu çin piyasadakilerden bahsediyorum yoksa diğer türlü bir arac modelınınkını uydurmak daha meşakkatli ve malıyetlı olur

Geri