Merhabalar aranıza yeni katıldım. Cabasse 6 cd changer ve Xenon far?

Ailemize hoşgeldiniz.:eyv

arkadaslar herkese selam araniza almanyadan yeni katildim. bugun bi laguna aldim 2005 sw 2.2 dci 140 beygir. ama ben bu aracin privilage falan ne oldugunu bilmiyorum bana yardimci olabilirmisiniz? simdiden tesekkurler

Laguna 2 ler fabrika cıkıslı Xenon reflektöre sahiptir ve D2r xenon ampul kullanır.Özetle far reflektörü xenon için tasarlanmış olduğundan karşıdan gelenler için göz alma problemi yaşatmaz. Şu an üzerinde kullanılan ampul tipi nedir bilmiyorum fakat tavsiyem Çin malı da olsa D2R ampul tipi kullanmanız zira aracınızın farları bu ampul için tasarlı.

arkadaşım bendeki de orjinal xenon. aynı zamanda yükseklik ayarını kendisi yapıyor.içeriden herhangi bir ayar gerekttirmiyor. tüvdeki arkadaşlar da bunun farkındalar. açıkcası çoğu şeyi bizden iyi biliyorlar. ben sorunsuz geçtim. kontrol amaçlı farların açıkken kontağı kapat aç. ayar yapıp yapmadığını göreceksin:) herkese selamlar

Her xenon ille mercekli olacak diye bir kaide yok. Zaten gerçek xenon farlar yükseklik ayarını otomatik ayarlar yani konsolda düğme olmaması da normal. Far yıkamanız da varmış. Çok kıllatırsa muayene istasyonundaki çok bilmiş arkadaşlar, açın kullanma kılavuzundan gösterin. Orada xenon far için ayrı bir açıklama illaki vardır
Teşekkür ederim.

6'lı cd changer letgo da satışta aratırsan bulursun kardeşim ...

Geri