Merhabalar aranıza yeni katıldım. Cabasse 6 cd changer ve Xenon far?

Buyukedes

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2005 model Laguna 2 faz 1 / 1.9 dCi ile aranıza yeni katıldım. Sormak istediğim iki önemli husus var.
Birincisi cabasse 6 cd changer arabasından söküp elinde mevcut olan var ise almak isterim.
İkincisi de faz 1 farlarında mercek yok ama orijinal xenon far mevcut. Bu ampuller ve balastları pahalı olduğundan dolayı sistem çin malı ampule döndürülmüş. Far yıkayıcı var. Çin xenonlarda da farlar ayarlı, ışıkta sıkıntı yok ancak yükseklik ayar düğmesi konsolda yok. Ayarı kendi mi yapıyor? Fenni muayenede bizim tip farlara sorun çıkartıyorlar mı? Farların içinde xenon yazıyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

Hoş geldin kardeşim, keyifli paylaşımlar. Mercek yoksa zenonlarda mutlaka karşıya zarar verir. Birde Çin malıysa seyret sen gümbürtüyü. Muayeneye giderken bizim bir komşu söktürüp orijinallerini taktırmıştı. Gerekirse sende öyle yaparsın. Yükseklik ayar düğmesi içeride yoksa aracının o özelliği yok demektir.

Ailemize hoş geldiniz,Kazasız sürüşler , keyifli forumlar.

Hoş geldin kardeşim, keyifli paylaşımlar.

Arabanın farları içinde xenon diye yazı baskısı var. Yani orijinal fabrika malı ancak mercek yok. Mercek faz 2 lerde var. Muayene aracın orijinal donanımını da reddeder mi? Ederse burası Adana :) Bu arada farın aydınlatma performansı ve ayarı da gayet güzel internet üzerinden okuduğum kadarıyla da ayarı kendisi yapıyormuş ayrıca yedek parçacı da farların orijinal olduğunu teyit etti.

Ek bilgi olarak ise şunu belirteyim.Gece yolculuklarım sırasında da hiç selektör uyarısı ile karşılaşmadım. Yarın resim paylaşayım.

Ailemize Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar Dilerim.:)

Her xenon ille mercekli olacak diye bir kaide yok. Zaten gerçek xenon farlar yükseklik ayarını otomatik ayarlar yani konsolda düğme olmaması da normal. Far yıkamanız da varmış. Çok kıllatırsa muayene istasyonundaki çok bilmiş arkadaşlar, açın kullanma kılavuzundan gösterin. Orada xenon far için ayrı bir açıklama illaki vardır

Aileye hoşgeldiniz keyifli forumlar
:)

Geri