Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Stiff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Stiff

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

Serkan, 26 yaşındayım. Gebze'de ikamet ediyorum. İlk aracım için aklımda Mitsubishi Colt ya da Renault Modus vardı ama kısmetimde Clio 3 varmış. Bu vesileyle foruma üye olmuş oldum. Zaten üye olacaktım ama aracın teybine cd sıkıştırmış olmam dolayısıyla işin gücün arasında, yoğun bir vaktimde akıl edip üye olmuş oldum. :) İlk aracım olması dolayısıyla forumdan çok fazla bilgi alabileceğimi ve aktif olacağımı tahmin ediyorum. Öncelikle kendimi tanıtmam gerektiği için kısaca "merhaba" demek istedim. Herkese selamlar.

Hoş geldin Serkan kardeşim. Hoş geldin, keyifli paylaşımlar.

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

Hoşgeldin, Aracın hayırlı olsun, keyifli forumlar :eyv

Hoşgeldiniz aramıza..

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar :eyv

hoşgeldiniz.

Hoş geldiniz Serkan aracında hayırlı olsun Kısmetten ötesi yalan

Çok teşekkürler arkadaşlar. Forum kültürünü severim, o yüzden aktif olacağımı tahmin ediyorum. İkinci el araç almak gerçekten çok zormuş. Zaman zaman uykularım kaçtı, sıkıntısını yaşadım. Bana söz verip ben almaya giderken başkasına verenler, sonradan fiyat arttıranlar, 2 parça boya söyleyip komple boyalı çıkanlar derken epey tecrübelendim. Uzakta araç bulunca işten izin alıp arabayı kaçırmamak da çok kolay olmuyor. Boşa izin almalar da eklenince alamayacağım sandım ama kısmetimde Clio 3 varmış. Çok beğenerek aldım, hasar kaydına rağmen içime sindi. İnşallah kazasız belasız kullanmak da kısmet olur.

Allah Güle güle kullanmak nasip etsin

Geri