Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BgrTna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoşgeldin,keyifli forumlar

Hoşgeldin Buğra, ismin ve araban yabancı gelmedi bana...

seni çok görüyorum kayışdağındaki servise geliyorsunuz beyaz RS'le. Evime çok yakın.

aileye hoşgeldin ,senin arabanmı değişti benmi yalnış hatırlıyorum acaba...veya karışıklıkmı oldu.

Aracım değişti eskisi çağla yeşili sedandı şuan ki kırmızı hb. Eski araçla çok korna çalmışlığım var sana ordan tanıyosundur :)

Hoşbulduk sağolun.

Son düzenleme:
seni çok görüyorum kayışdağındaki servise geliyorsunuz beyaz RS'le. Evime çok yakın.

Aracım değişti eskisi çağla yeşili sedandı şuan ki kırmızı hb.

Hoşbulduk sağolun.

demek yalnış hatırlamıyorum carrefourdan çıkıyordum arabamla arkadan beni görünce iki araba nasıl gazlıyacağınızı şaşırıp çıkış kapısının ordan sağa doğru nasıl döneceğinizi şaşırmıştınız sende hafif üstüme krııp çıkış yapmıştın :D diğer arabada accenti galiba...

Evet sende hiç takmamıştın o kadar takıl diye çırpındım :) çok görüyorum ben seni yakın oturyuyprsun sanırım ?

1. ailem vardı yanımda
2. sınıfım ve yaşıtım değilsin
3. tekrar hoşgeldin :aytuğ

o gördüğün genelde eşimdir ,inşallah o gün yaptığını trafikte ona yapmazsın ben sadece hafta sonları kullanırım .

eşinide çok görüyorum direksiyonda sen vardın. Ha birde RS ler tarafından tokatlanmakta ayrıca hoşuma gider :) yoksa atmosforik araçla turbolu spor otomobile kafa tutmuyorum.

tekrar hoşbulduk :)

Adminsin sanırım birde şikayetim var nasıl kime şikayet edebilirim ?

Geri