4 Kas 2019 #1 MeHcKeR Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Kas 2019 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Merhaba, 2011 model Latitude excutive + pp araç alarak aranıza katıldım. İsmim Mehmet, Ankara da yaşıyorum.
Merhaba, 2011 model Latitude excutive + pp araç alarak aranıza katıldım. İsmim Mehmet, Ankara da yaşıyorum.
4 Kas 2019 #2 coskun34 Coşkun, Süper Moderator Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 4,321 Tepkime puanı 5 Puanları 38 Merhaba hoşgeldiniz keyifli aktif forumlar [emoji112] Yeni aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın
5 Kas 2019 Konuyu Başlatan #3 MeHcKeR Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Kas 2019 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Teşekkürler
5 Kas 2019 #4 Pathfinder1 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2012 Mesajlar 79 Tepkime puanı 2 Puanları 8 Güle güle kullanın. Eski bir Latitude kullanıcısı olarak memnun kalacağınızdan hiç şüphem yok. Mahzuru yoksa aracı kaça aldınız? (Kaç km'de idi, cam tavan var mı?) Son düzenleme: 5 Kas 2019
Güle güle kullanın. Eski bir Latitude kullanıcısı olarak memnun kalacağınızdan hiç şüphem yok. Mahzuru yoksa aracı kaça aldınız? (Kaç km'de idi, cam tavan var mı?)
5 Kas 2019 Konuyu Başlatan #5 MeHcKeR Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Kas 2019 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 cam tavan yok, ort 140bin km, boyasız hatasız hasarsız, ortalama 70bin civarına denk geldi. Şuan için çok memnun kaldım, inşallah hep böyle üzmez, cam tavanlısı olsaydı daha güzel olurdu tabi Ayrıca şuan sıkıntım navigasyon kartının RAW formatına dönüşmesi, o yüzden navigasyon çalışmıyor.
cam tavan yok, ort 140bin km, boyasız hatasız hasarsız, ortalama 70bin civarına denk geldi. Şuan için çok memnun kaldım, inşallah hep böyle üzmez, cam tavanlısı olsaydı daha güzel olurdu tabi Ayrıca şuan sıkıntım navigasyon kartının RAW formatına dönüşmesi, o yüzden navigasyon çalışmıyor.