merhaba herkese...clio night day 1.5 dci 85 hp...bursa

kardeşim teypte bir sorun yok. ama teyp şekil itibari ile o piano black konsolda kötü bir görüntüye neden oluyor. diğer resmi görmedinmi?

tz3r.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

gördüğün gibi baya bi görüntü farkı var.

kardeşim teypte bir sorun yok. ama teyp şekil itibari ile o piano black konsolda kötü bir görüntüye neden oluyor. diğer resmi görmedinmi?

ya ben diğer resimdeki farklılığı anlamadım aga teyp çerçevesinin konsolla aynı olması mı? son eklediğin resimdeki senin ki mi? kötü duran ne?

son eklediğim benimki değil. aynen teyp çerçevesinin rengi konsoldan farklı bnmkinde.
benimki böyle;
imag0807c.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

son eklediğim benimki değil. aynen teyp çerçevesinin rengi konsoldan farklı bnmkinde.
anladıım.. benimki böyle değil aga daha önce gönderdiğin gibi..seninkinin modeli tam ne? benimki nigh day 1.5dcı 85 hp.. belki özelliklere göre değişiodur..benimkinin modellerinde hiç bu tarz teyp görmedm çünkü..2011 mi senin ki?

benimkide night&day modeli. 2011 model 1.2 , ama sonuçta bu tip şeylerin motorla ve modelle alakası yok. söylenenlere göre yani. night&day in teyibi sizdeki gibi olmalı. bu teyp extreme editionlarda var. bu arada sende bluetooth kiti ve soğutmalı torpido var mı?

evet bluetooth ve soğutmalı torpido var..ayrıca yağmur sensörü hız sabitleyici ve sınırlandırıcı, far sensörü gibi ekstra özellikler var..

bluetooth + soğutmalı torpido + teyp harici benimkinde de var. ama o 3 ü yok.

valla bilmiyorum ki yusuf çok fazla bilgi sahibi değilim bu konuda....

Geri