Merhaba değerli dostlar;

KOÇOVALI

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hem renault markasına hemde bu güzel fan sayfanıza yeni katılmış bulunmaktayım.
1997 model mercedes e 200 model aracımı satıp 10.000 kmde 2017 model dci clio almaya karar verdim.Kısmet oldu aldım.Zira aracım 21 yaşındaydı ve artık sanayi 2. evi olmuştu.Bende yeninin eskisi olmaz mantığı ile 6 aylık araba clıo aldım hem benzinliği hemde sanayıyı unutmak adına..İnşallah utandırmaz...Allah herkese kazasız belasız yolculuk versin.

Arkadaşlar hem renault markasına hemde bu güzel fan sayfanıza yeni katılmış bulunmaktayım.
1997 model mercedes e 200 model aracımı satıp 10.000 kmde 2017 model dci clio almaya karar verdim.Kısmet oldu aldım.Zira aracım 21 yaşındaydı ve artık sanayi 2. evi olmuştu.Bende yeninin eskisi olmaz mantığı ile 6 aylık araba clıo aldım hem benzinliği hemde sanayıyı unutmak adına..İnşallah utandırmaz...Allah herkese kazasız belasız yolculuk versin.
Hoşgeldiniz yeni adı üstünde yenidir hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin cümlemize

Hoşgeldiniz aracınızı hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim :eyv

Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun.

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Arabanızda şimdiden hayırlı olsun, kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim.:eyv

Hoş geldiniz.Aracınız hayırlı olsun ,Allah kaza bela vermesin.

Çok çok teşekkür ederim nazik cevaplarınız için :) hoşbulduk ...

Ailemize hoş geldin kardeşim, yeni aracın hayırlı olsun iyi forumlar... :eyv

Çok mantıklı bi karar olmuş,gülegüle binin inş

Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun.

Geri