Merhaba arkadaşlar

Aracınız hayırlı olsun, hoş geldin kardeşim. Keyifli paylaşımlar.

Ailemize hoş geldin kardeşim, iyi forumlar, aracın hayırlı olur inşallah...:eyv

Stajı daha yeni bitti. Alaşehirde başlayacak.
Hayırlısı olsun daha yolun başında imiş.

Teşekkürler arkadaşlar sabırsızlıkla araca kavuşmayı bekliyorum. Yan basamak sportif paket ve boya koltuk ve motor koruma yaptırmaya karar verdim. Yan basamak yaptırmamın sebebi bizim millet bencil olduğu için yanda araba varmı yok mu demeden kapıları hızla açıp araca çarpıyorlar ve gamze denen bir sürü göçükler meydana geliyor. Vermiş olduğum arabada baya bir vardı. En azında basamaklar kapıları korur kendi kapıları zarar görür.

Hoşgeldiniz, hem memnun kalacak hem de daha önce dikkat etmediğiniz için aslında piyasada ne kadar çok captur varmış diyeceksiniz.

Hoşgeldiniz, hem memnun kalacak hem de daha önce dikkat etmediğiniz için aslında piyasada ne kadar çok captur varmış diyeceksiniz.
Hoş bulduk; evet önceleri pek dikkat etmiyordum ama aldıktan sonra bakıyorum oturduğum yerde bile 2-3 tane var. Birde hayırlısı ile teslim alsaydım. Memnuniyet hususuda kullandıkça ortaya çıkacaktır aracın özelliklerini araştırarak aldım, peugeot 2008 alıyordum nerdeyse aynı fiyata ve cam tavanlısını ama sonradan Captur da karar kıldım.

Bu gün itibariyle Captur uma kavuştum. Otomatik araç ilk defa kullanmama rağmen hiç bir zorluk çekmedim. İlk kalkış harici :)) Direksiyonu çok yumuşak daha önce kullandığım araçlara hiç benzemiyor. Oldukça keyifli bir araçmış. Erken olacak belki ama iyiki de almışım diyorum daha şimdiden.

Tekrar hayırlı olsun

Bende ilk zamanlar sizin gibiydim ama şimdi birde kajdar çıktı. (Aracı alalı daha 3 ay oldu)

Yan gözle ona bakmaya başladım hehe

Yanlış anlaşılmasın araçtan memnun olmadığımdan değil, hani o bir üst segment, ondan yani

Geri