Merhaba arkadaşlar

avukat1907

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
8 Haziran itibariyle Captur İcon 1,5 dci EDC alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Araç kısmetse 1-2 güne ülkemize gelmiş olacak en geç ay sonu aracıma kavuşacağım. 90 lı yıllarda brodway ve spring dışında Reno araç kullanmadım. En son Subaru İmpreza 1,5 vardı kronik lpg kaynaklı sorunlarından bıktım ve 0 araç almaya karar verdim. Umarım hayal kırıklığına uğratmaz beni.

Son düzenleme:
Merhabalar. Hoşgeldiniz aramıza. Ben de yeni sayılırım. Mayıs sonu teslim aldım aracı. Şimdiye kadar çok şükür hiçbir şikayetim yok. Doğru bir tercih yaptığınızı düşünüyorum. Allah kaza bela vermesin inş.

8 Haziran itibariyle Captur İcon 1,5 dci EDC alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Araç kısmetse 1-2 güne ülkemize gelmiş olacak en gez ay sonu aracıma kavuşacağım. 90 lı yıllarda brodway ve spring dışında Reno araç kullanmadım. En son Subaru İmpreza 1,5 vardı kronik lpg kaynaklı sorunlarından bıktım ve 0 araç almaya karar verdim. Umarım hayal kırıklığına uğratmaz beni.

Merhaba , aramıza hoşgeldiniz. Captur sizi yarı yolda kesinlikle bırakmaz. Üye tanıtım bölümünden sizi daha yakından tanımak isteriz. Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim. Keyifli forumlar

Aileye hoşgeldiniz diler faydalır forumlar dilerim. Aracınız şimdiden hayırlı olsun :eyv

Ailemize hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun, aracınızın sizi üzmeyeceğini ve her araca binişinizde iyikide bir renault kullanıcıyım diyeceğinizi düşünüyorum [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin İnşallah.

Güzel temennileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün Manisa daki Reno bayiinden aradılar. Araç gümrükten çıkmış faturalandırılmış, sevkiyat aşamasında imiş. 7 iş günü içerisinde gelecek dediler. Bir an önce gelsin de kavuşayım Captur uma. Arabasızlık baya kötü imiş bunu öğrendim. Avukat olmam nedeniyle hayatım arabada geçiyor, özellikle uzun yolda inşallah üzmez beni.

Manisalı mısınız ? Ben de alaşehir liyim. Cuma akşamı da alaşehirde olacağım. Kardeşim de avukat bu arada.

Manisalı mısınız ? Ben de alaşehir liyim. Cuma akşamı da alaşehirde olacağım. Kardeşim de avukat bu arada.
Yok ben Yozgat lıyım ama İzmir de yaşıyorum. Manisa dan aldım aracı, müvekkil tavsiye etmişti. Ayrıca kayınpeder e ordan Duster almıştık 20 gün önce, 0 km arabaları görünce bende niyeti bozdum ve Captur da karar kıldım. Kardeşiniz meslektaşımız demek nerde görev yapıyor.

Stajı daha yeni bitti. Alaşehirde başlayacak.

Geri