Merhaba Arkadaşlar(Bursa)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Halim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoş bulduk arkadaşlar sağolasınız.

Uzun bir aradan sonra tekrar herkeze merhabalar.Bazı arkadaşlar tanımıyabilir.Ben kendimi yeniden tanıtayım.Bursa yaşamaktayım bilen arkadaşlar Megane 2 ile tanır 16 CBG 44 eski aracım.Bursa'da yaşamaktayım.İsmim Halim BOZKURT Şuan ki aracım ise Megane 3 1.5 DCI 2012 Privilage'dır.Emeği geçen herkeze teşekkür ederim ellerine sağlık İyi Forumlar...

Uzun bir aradan sonra tekrar herkeze merhabalar.Bazı arkadaşlar tanımıyabilir.Ben kendimi yeniden tanıtayım.Bursa yaşamaktayım bilen arkadaşlar Megane 2 ile tanır 16 CBG 44 eski aracım.Bursa'da yaşamaktayım.İsmim Halim BOZKURT Şuan ki aracım ise Megane 3 1.5 DCI 2012 Privilage'dır.Emeği geçen herkeze teşekkür ederim ellerine sağlık İyi Forumlar...

Tekrar hoş geldin halim. Aktif paylaşımlar dilerim.
;)

Hos bulduk sagolasin :)

Hoşgeldiniz Malatyalı mısınız acaba ?

ailemize hoş geldiniz Halim Bey keyifli forumlar :)

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar:eyv

Tekrardan hoşgeldiniz iyi paylaşım ve forumlar diliyorum.reno

Aramiza Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle :eyv :eyv

Aramiza Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle
Tekrardan hoşgeldiniz iyi paylaşım ve forumlar diliyorum.
ailemize hoş geldiniz Halim Bey keyifli forumlar
Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar

Teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar tekrardan hoş bulduk sağolasınız. Herkeze keyifli forumlar.

Hoşgeldiniz Malatyalı mısınız acaba ?

Hoş bulduk hayır arkadaşım malatyalı değilim :) Bursa'lıyım Plaka öyle denk gelmişti :)

Geri