- Konuyu Başlatan
Hoş bulduk arkadaşlar sağolasınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun bir aradan sonra tekrar herkeze merhabalar.Bazı arkadaşlar tanımıyabilir.Ben kendimi yeniden tanıtayım.Bursa yaşamaktayım bilen arkadaşlar Megane 2 ile tanır 16 CBG 44 eski aracım.Bursa'da yaşamaktayım.İsmim Halim BOZKURT Şuan ki aracım ise Megane 3 1.5 DCI 2012 Privilage'dır.Emeği geçen herkeze teşekkür ederim ellerine sağlık İyi Forumlar...
Uzun bir aradan sonra tekrar herkeze merhabalar.Bazı arkadaşlar tanımıyabilir.Ben kendimi yeniden tanıtayım.Bursa yaşamaktayım bilen arkadaşlar Megane 2 ile tanır 16 CBG 44 eski aracım.Bursa'da yaşamaktayım.İsmim Halim BOZKURT Şuan ki aracım ise Megane 3 1.5 DCI 2012 Privilage'dır.Emeği geçen herkeze teşekkür ederim ellerine sağlık İyi Forumlar...
Aramiza Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle
Tekrardan hoşgeldiniz iyi paylaşım ve forumlar diliyorum.
ailemize hoş geldiniz Halim Bey keyifli forumlar
Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar
Hoşgeldiniz Malatyalı mısınız acaba ?