29 Kas 2012 #11 ArMy Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2010 Mesajlar 1,129 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Islatmam dersen sadece hava da tutturabilirsin.
30 Kas 2012 Konuyu Başlatan #12 kadir Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 May 2011 Mesajlar 27 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 44 stop lambası kapağı temizledim ama köpükle temizlemedim sadece suyla çalkaladım temizlendim sonrada kurulayıp taktım bir daha toz olursa bile bundan sonra köpükle yıkartırcam onu buyrun fotoyu paylaşıyorum Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
stop lambası kapağı temizledim ama köpükle temizlemedim sadece suyla çalkaladım temizlendim sonrada kurulayıp taktım bir daha toz olursa bile bundan sonra köpükle yıkartırcam onu buyrun fotoyu paylaşıyorum Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
30 Kas 2012 #13 bilalrx Bilgi Girilmemiş şugar olmuş temizlenünce... demekki çözümler; suyla yıkama, fönle kurutma veya direk konpresör hava tabanca tutma...
şugar olmuş temizlenünce... demekki çözümler; suyla yıkama, fönle kurutma veya direk konpresör hava tabanca tutma...