Tarihe bakmayı unutmuşum [emoji29]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle katılıyorum aynı araç ile aynı sorunları yaşadım en sonunda çözüm bulamayıp pes ettim.led ampül bir miktar iyileştirsede tam çözüm olmadıclio 3 lerde kullanılan mercekler kaliteli mercekler değil ve xenon uzun süreli bir çözüm olmaz çünkü araçta kullanılan mercekler halojen far merceğidir ve merceğin içerisindeki reflektör halojen farın yaydığı ısıya ve halojen farın yapısına göre üretilmiştir ve xenon farlar halojenlerden daha fazla ısınacağı için merceğin iç kısımında bulunan reflektör daha erken kararıp aydınlatmanızı düşürecektir birde xenon farın yapısı halojenden farklı olduğu için merceğin odağı tutarmı bilemem tutmazsa ışık eşit bir şekilde dağılamaz ama tutabilirde ve birdfe xenon takacaksanız tavsiyem 4300kelvin olan xenonlardan takın çünkü kelvin arttıkça ışığın lümen gücü düşer en çok verimi 4300 de alırsınız zaten orjinal xenon rengi 4300 kelvindir ,fabrika çıkışı xenon olan araçlardada 4300 kullanılır