Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
utku ne guzel isin varmis yaa ))
Karşılaştırmalara bakıyorum bazı yönlerden Tdi üstün ama dayanıksız.Hdi ,Tdi , cdti , multijet vs vs dCi bir çok yönden açık ara önde.Bir tek Toyota ve Honda'dan ümidim yok geriye kalan tüm markalar dCi sürprizi yapmaya müsait gibi geliyor bana ,hele ki Mercedes'ten sonra .. bir gün passat'ın kaputunu bir kaldırıyormuşuz RENAULT yazıyormuş
tercih meselsi ama kime gore iyi kime ne gore degil ama bence dci candir yeni sayilirim dci motor da ama gayet memnunumNe kadar saçma yorumlar var bu dci motorlar hakkında milletin zoruna gidiyor nedense bir türlü kabullenmek istemiyorlar. Bu saçma sapan yorum yapan cahil zihniyet ezber yapıyor hep, tabi onlar Mercedes gibi bir devin mühendislerinden bile akıllı ne kadar komikler.
tercih meselsi ama kime gore iyi kime ne gore degil ama bence dci candir yeni sayilirim dci motor da ama gayet memnunum
kesinlimle katiliyorum soylediklerine kulakyan dolma bilgi bu kdr olur hersey gonlunce olur insallahTabi ki tercih meselesi zaten herşey bir tercihtir. Benim yadırgadığım olay neden kötüleme peşindeler bu tür olumsuz konuşanların çoğu ya dci motor hiç kullanmamıştır ya da da tamamen kötü kullanımdan hırpalanmış bir araç kullanmıştır. Ne kadar bir motor teknolojisi bilgin var ki çok alakasız yorumlar yapabiliyorsun. Bunlar aslında ne biliyormusun insanlar da hep fanatiklik var ve biri bir boş laf atıyor o ona o diğerine git gide abartılarak dillere geliyor. Ben bir renault fanatiği değilim mesela Allah izin verirse yakında dizel bir bmw almayı planlıyorum, ama dci motor hakkında da hep düşüncelerim aynı olacak çünkü kullandım tek bir arıza almadım çok şükür.