çok başarılı güle güle kullan, karışık kullanımda tüketim nasıl otoban 130 gibi mesela?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sp yok kardeşim. Öyle yazmışlarda onu taktırmadım. Boğaz kelebeğinin sürekli tam olarak açık kalması ilerlede zarar verebilir. Birde sıfırdan kalkan biri değilim. Yazılım 1250 tl taksitli. denk gelmedi ancak yazılı atan kişini demesine göre 1.4 122 liklerle aynı hızlanabiliyormuşum. Denk gelirse paylaşım yaparımegemen abi ne kadar tutdu masrafı ?? chip+sb yapılmıs,122 likle bir deneyin bence 140lık opel lerle falan bir deneyin merak etdim gidişini kendi arabamla kıyaslıycamda
teşekkür ederim. Yazılım sonrası henüz tam olarak ölçemedim. Ancak 132 ye sabitleyip yazılım sonrası bir 200 km kadar gittim. 5,9-6.0 arasıydı tüketim.çok başarılı güle güle kullan, karışık kullanımda tüketim nasıl otoban 130 gibi mesela?
teşekkür ederim. Yazılım sonrası henüz tam olarak ölçemedim. Ancak 132 ye sabitleyip yazılım sonrası bir 200 km kadar gittim. 5,9-6.0 arasıydı tüketim.
abi hızını biraz düşük tutarsan scenicle aynı yakıyor. Şöyleki scenicde 100e bağladığım zamanki yakıt tüketimiyle fordda 90 a bağladığım zamanki yakıt değeri aynı. Ancak şehir içinde tuttturamdım henüz depo 51 lt. Scenic kadar menzili yok ama scenicde depo 61 lt.Yakit Deposu Kac Litre Egemen Sakin Kullansan Diesel Gibi Menzilin Olur
Beraber Alalim Filo İndirimi YaptiralimRS i verip 1.0 Fordmu alsam ne yapsam...