Meqqy ye yeni teyp :)

hayırlı olsun kardeş güzelmiş birde buna iyi bir hoparlör , sonra vur volume nin dibine :)

Güle güle kullan kardeşim,iyi yapmışsın...:eyv

Sağolasınız arkadaşlar..

hayırlı olsun kardeş güzelmiş birde buna iyi bir hoparlör , sonra vur volume nin dibine :)

İyi hoparlör kurtarmıyo :) Amfi woofer ve mid bass takmayı düşünüyorum.. :)

Evet uygun araç üzerinde yarın çeker eklerim :)
çok iyimiş ozaman bi link atman mümkünmüdür modeli falan yarın gidip alıyım bende olmadı internetten sipariş veriyim direksiyondan kumanda olması çok iyi benim açımdan :eyv

çok iyimiş ozaman bi link atman mümkünmüdür modeli falan yarın gidip alıyım bende olmadı internetten sipariş veriyim direksiyondan kumanda olması çok iyi benim açımdan :eyv

Vatan
VATAN COMPUTER - PIONEER - MVH-1400 USB, Aux-in, 2xRCA ve iPod/iPhone Kontrol, FM, MP3/WMA/WAV,Kırmızı Tuş - Oto Ses Sistemleri

Hepsi Burada
Pioneer MVH 1400UB MP3/WMA/WAV Çalar - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

Hayırlı olsun

c_cihan linki atmış..
vatan bilgisayardaki 125 tl fiyat sadece garanti bonus kartlar için onun harici axess e var vatanbilgisayar a gidersen zaten yardımcı olurlar..

Evet w/r çıkışını soruyorsan var araya aparat atıp kumanda kolunu aktif edebilirsin..
kardeşim teyibi bugun aldım 125 tl ye arkasında w\R çıkışıda var şimdi ise o aparat lazım ve nasıl montajının yapıldıgını bilen biri :)

c_cihan linki atmış..
vatan bilgisayardaki 125 tl fiyat sadece garanti bonus kartlar için onun harici axess e var vatanbilgisayar a gidersen zaten yardımcı olurlar..

konuna burnumu soktum, kusura bakma :)

Geri