hayırlı olsun kardeş güzelmiş birde buna iyi bir hoparlör , sonra vur volume nin dibine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun kardeş güzelmiş birde buna iyi bir hoparlör , sonra vur volume nin dibine
çok iyimiş ozaman bi link atman mümkünmüdür modeli falan yarın gidip alıyım bende olmadı internetten sipariş veriyim direksiyondan kumanda olması çok iyi benim açımdanEvet uygun araç üzerinde yarın çeker eklerim
çok iyimiş ozaman bi link atman mümkünmüdür modeli falan yarın gidip alıyım bende olmadı internetten sipariş veriyim direksiyondan kumanda olması çok iyi benim açımdan
çok iyimiş ozaman bi link atman mümkünmüdür modeli falan yarın gidip alıyım bende olmadı internetten sipariş veriyim direksiyondan kumanda olması çok iyi benim açımdan
kardeşim teyibi bugun aldım 125 tl ye arkasında w\R çıkışıda var şimdi ise o aparat lazım ve nasıl montajının yapıldıgını bilen biriEvet w/r çıkışını soruyorsan var araya aparat atıp kumanda kolunu aktif edebilirsin..
c_cihan linki atmış..
vatan bilgisayardaki 125 tl fiyat sadece garanti bonus kartlar için onun harici axess e var vatanbilgisayar a gidersen zaten yardımcı olurlar..