- Konuyu Başlatan
geliyorum geliyorum sıkıntı yok 11.30 da oradayım abi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okgeliyorum geliyorum sıkıntı yok 11.30 da oradayım abi..
kardesım sana tavsıyem egzozcu bul egzoz yapıldıgına daır fatura al gıt trafık tecsıle sansını dene araca bakmazlarsa yasadın
Çıkma bir egzoz bul taktır.Git göster.Sonra abartı geri takarsın.
Dostuz Kerem abi sonuna kadar.Biz ucuza halletmenin peşindeyiz.Reis sen kaç ceza yediydin bu yüzden kötü örneğe bakınız yaw:aytuğ
Bir kötü örnek vakası daha dostmusunuz düşmanmı agaSonra trafik ezberleyecek iyice canı yanacak
Valla ben son susturucuda dahil 6 ay önce filan 80'e halletmiştim o kadar uçtumu fiyatlar garip biraz daha araştır bencehımm
abi yücel egsoza git beşyol yada küçük sanayi tanıdıklar var yardımcı olurlarDün trafikte sessiz sakin giderken cevirmeye denk geldim ve aracımı egzozdan dolayı trefikten men ettiler..1 hafta içinde egzozu söktürmem lazım ve orjinalini takıp yenıden göstermem lazım. Bursa'da ikamet eden tanıdık egzozcusu olan ve abartı fiyat vermeyecek arkadaslardan egzozcu ya yönlendirmelerini istiyorum. Yardımınızı esirgemeyin elim kolum baglandı..