Mehmet Ali Birand'ı Kaybettik..

Allah rahmet eylesin bi çakal daha gitti...

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, safra kesesindeki stent değişimi için geldiği Amerikan Hastanesi'nde ameliyat oldu. Yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Birand'ın beyin ölümü gerçekleştiği yönündeki iddialara oğlundan açıklama geldi. Umur Birand "İyileşmesi için dua ediyoruz" dedi. Birand'ın durumu ciddiyetini korurken konuyla ilgili en net açıklama ise hastaneden geldi. Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklama, "Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir" denildi.

OĞLU AÇIKLAMA YAPTI: BABAM YOĞUN BAKIMDA

Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur babasının sağlık durumuyla ilgili olarak Twitter'dan bir açıklama geçti. "Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler."

hımm

Mehmet Ali Birand'ın kendi hesabından atılan o tweet:

Ölmemiş mi şimdi... ?

ölmedi henüz

images
TVCl_YDFNyOesZACeLtm3lHQgeVVp33choeNWId-cHkakoFwt7.webp

Son düzenleme:
Benim vatanım için bu sözleri söyleyen kişi için ÜZÜLMEDİM .

“En sonunda da Öcalan affedilir. Buna ihtiyaç vardır. O zaman Öcalan bir parti lideri olur. Bu demokrasinin gereğidir. Bugün Arafat olmuştur, Şimon Perez olmuştur. Öcalan da terörist, Arafat da terörist. Öcalan eğer çok gecikilmezse günün birinde Meclis’e de girebilir. Bunu yaparsa ancak Tayyip Erdoğan yapabilir.”

Aynen üstat noktası noktasına katılıyorum...

Beyin ölümü gerçekleşmiş ve yoğun bakımdayımış diye biliyorum burdan çıkarmı bilemem ama ölürsede Allah rahmet eylesin.

Allah herşeyin en iyisini bildiği için ona bırakıyoruz :) Bi ara NAmaz Kılmaya giden öğrencileri sanki cok kötü bi iş yapıyormus gibi gösteren bi haberini izledim artı Bende bi kürdüm ama Bu VVatana kursun Sıkan hainlerin ALLAh belaasını versin . Bu vatanın evladıyız teröre teröriste veya yandasına destekci gibi konusmaları vardı hic muhalefet olmuyorrdu....PEk sevdiğim bi isim değildi.. Dediğim gibi ALLAH herseyin en iyisini bilir.. Onun RRahmet kapısı buyuktur Ne olacagını kimse bilemez..

Edit: Konuda bahsettiğim namaza giden Cocukları irticacı gibi gösteren adam Birand değildi.. Özür diliyorum herkesten.. Ugur Dündar'dı

Son düzenleme:
ben ölmedi diye biliyorum

Allah herşeyin en iyisini bildiği için ona bırakıyoruz :) Bi ara NAmaz Kılmaya giden öğrencileri sanki cok kötü bi iş yapıyormus gibi gösteren bi haberini izledim artı Bende bi kürdüm ama Bu VVatana kursun Sıkan hainlerin ALLAh belaasını versin . Bu vatanın evladıyız teröre teröriste veya yandasına destekci gibi konusmaları vardı hic muhalefet olmuyorrdu....PEk sevdiğim bi isim değildi.. Dediğim gibi ALLAH herseyin en iyisini bilir.. Onun RRahmet kapısı buyuktur Ne olacagını kimse bilemez..
Bizim Kürt vatandaşlarımızla derdimiz yok zaten,derdimiz vatan hainleriyle ve terör örgütünün yandaşlarıyla...