Allah rahmet eylesin bi çakal daha gitti...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen üstat noktası noktasına katılıyorum...Benim vatanım için bu sözleri söyleyen kişi için ÜZÜLMEDİM .
“En sonunda da Öcalan affedilir. Buna ihtiyaç vardır. O zaman Öcalan bir parti lideri olur. Bu demokrasinin gereğidir. Bugün Arafat olmuştur, Şimon Perez olmuştur. Öcalan da terörist, Arafat da terörist. Öcalan eğer çok gecikilmezse günün birinde Meclis’e de girebilir. Bunu yaparsa ancak Tayyip Erdoğan yapabilir.”
Bizim Kürt vatandaşlarımızla derdimiz yok zaten,derdimiz vatan hainleriyle ve terör örgütünün yandaşlarıyla...Allah herşeyin en iyisini bildiği için ona bırakıyoruz Bi ara NAmaz Kılmaya giden öğrencileri sanki cok kötü bi iş yapıyormus gibi gösteren bi haberini izledim artı Bende bi kürdüm ama Bu VVatana kursun Sıkan hainlerin ALLAh belaasını versin . Bu vatanın evladıyız teröre teröriste veya yandasına destekci gibi konusmaları vardı hic muhalefet olmuyorrdu....PEk sevdiğim bi isim değildi.. Dediğim gibi ALLAH herseyin en iyisini bilir.. Onun RRahmet kapısı buyuktur Ne olacagını kimse bilemez..