Megane2 rs 2006 :( yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rully61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abim senin bana verebilcen iyi bir usta numarası varmı bu işten anlıyan cunki gercekten dedigin gibi anlıyan yok daha önce görende yok abi korkuyorum araca bişi olcak mesala duman atmıyordu eksozdan simdi dumanda atıyor yag yakıyor gibi perişan oldum abi yaa :S

Keşke yakın bir ilde oturuyor olsan o zaman işin çok kolaydı. Bu araçlar büyük şehirler de genelde olan ve bazı ustaların a dan z ye bildiği araçlar evet aracın duman atıyorsa sanayiye götürmeni tavsiye etmem ve motor da yağ yakma olabilir ama dediğim gibi en azından Eskişehir yakın biryer de olsaydın tam bir yanıt verebilirdim ama anladığım kadarıyla aracın motoruna bir müdahale yapılıp biraz bakım yapılmalı revize edip kondisyonu düzeltilmeli. Benim tahminim şuan aracın 225 hp olması lazım ama bu güçü verdiğini hiç sanmıyorum dediğim gibi Forum ayın aracı kısmının üstünde İnanlar otomotif reklamı var orayı tıkla ve bir sayfa açılacak o numarayı yarın ara ve dediğim gibi bu sitenin üyesi olduğunu bir cotechle görüşmek istediğini söyle seve seve sana yardımcı olacaklardır.

abi 225 den eser yok 3binden sonra yumuyor abi araba cakılıyor oldugu yere birden yüksek torka cıkıyor kalkısta dıyelım sonra dusuyor yumuyor kafa kesiyor deviri yani :S sorun var ama vuruntu sensoruyle alakalımıdır bılmıyorum nedır abi bende annamıyorum zaten ustalar hic annamıyor dedigin gibi yarın aricam sanayiye gitmeden görüşcem sonra ona göre ustaya gidip konuşcam annıyan yok be abim :S cok sagol abi teşekkur ediyorum sana yordum seni inşallah sorun cozulurde bende bir oh cekerim ..

abi 225 den eser yok 3binden sonra yumuyor abi araba cakılıyor oldugu yere birden yüksek torka cıkıyor kalkısta dıyelım sonra dusuyor yumuyor kafa kesiyor deviri yani :S sorun var ama vuruntu sensoruyle alakalımıdır bılmıyorum nedır abi bende annamıyorum zaten ustalar hic annamıyor dedigin gibi yarın aricam sanayiye gitmeden görüşcem sonra ona göre ustaya gidip konuşcam annıyan yok be abim :S cok sagol abi teşekkur ediyorum sana yordum seni inşallah sorun cozulurde bende bir oh cekerim ..

Ne demek kardeşim keşke daha fazla yardımım dokunsa ama hazırlıklı ol ufak bir revizyon gözüküyor gibi :( inanları ara cotech ile görüş bilgili birşekilde sanayiye git hem aracına hemde kesene zarar gelmesin

Ne demek kardeşim keşke daha fazla yardımım dokunsa ama hazırlıklı ol ufak bir revizyon gözüküyor gibi :( inanları ara cotech ile görüş bilgili birşekilde sanayiye git hem aracına hemde kesene zarar gelmesin

abi aracı alalı yeni oldu okadar olmadı 1 sene olmamıştır aracta öyle hırpalanmadı motor yeni yapılmıştı surmeye imkan bile olmadı turbodan yag kacırıyordu onun icin gittim abi bi cihaza bagladık dunya kadar sorun cıktı haydi dedim şimdi onaları halledim lambda halloldu sonra araba birden yumma yapmaya başladı abi sanayiye bırakmıştım aracı ustaya ne biliyim abi oturup aglıcak hale geldim inan :@ deli oldum abim ya

ustaya bıraktıktan sonra ertesu gun gıttım arac duman atıyor allah allah dedım böyle degildi bi gundede dedım ne etti usta buna ben bişe annamadım bu işten abi inanki annamadım ustalar hep tıklama peşinde :S annayan olsa gam yemicem veriyim de yapsın ama annayan yokki herkez yok turbomu attınız buna :P lafa bak :D

ustaya bıraktıktan sonra ertesu gun gıttım arac duman atıyor allah allah dedım böyle degildi bi gundede dedım ne etti usta buna ben bişe annamadım bu işten abi inanki annamadım ustalar hep tıklama peşinde :S annayan olsa gam yemicem veriyim de yapsın ama annayan yokki herkez yok turbomu attınız buna :P lafa bak :D

Adamları da suçlamıyorum ülkede toplasan rs 60-70 tane var yok ellerine dükkanlarına daha önce gelmemiş ki ! ama en kötüsü anlamadan etmeden araça anahtar vurmaları beni sinir ediyor

Geri